Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1703
Players nickname
Nikola Ali
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 3, 2022
Time of violation
20:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hy_Skt_KDU8

Nikola Ali

Player
Player
Pozdrav,

molim da zalbu pregleda senior ili veci admin, a da nije u navedenoj porodici ni preko admin ni preko rp naloga. Hvala.

Napali smo tu porodicu, nakon sto smo pobijedili, sve su nas pobili jer su molekularno izgrađeni od vecinske toksicnosti i svi znamo da s istima ima dosta problema.

Imam probleme sa driverima graficke pa se video isjekao na pola videa i ne vidi se dje ubijaju i sve oko mene ali se vidi da ispred lezi moj lik mrtav kojeg su prethodno ubili. Takodje ima prijatelj snimak dje ubijaju i njega bez upozorenja malo ranije.

Eto video od prijatelja:

(video nije isecen vec je podjeljen na 2 dijela jer takodje ima probleme sa driverima graficke, vidi se da se samo nastavlja...)

Moj video:

Hvala! Molim da se porodica navedena gore kazni.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Ovu zalbu ostavljam kuratoru Neformalnih organizacija.

john dyole

Player
Player
Pozdrav,

molim da zalbu pregleda senior ili veci admin, a da nije u navedenoj porodici ni preko admin ni preko rp naloga. Hvala.

Napali smo tu porodicu, nakon sto smo pobijedili, sve su nas pobili jer su molekularno izgrađeni od vecinske toksicnosti i svi znamo da s istima ima dosta problema.

Imam probleme sa driverima graficke pa se video isjekao na pola videa i ne vidi se dje ubijaju i sve oko mene ali se vidi da ispred lezi moj lik mrtav kojeg su prethodno ubili. Takodje ima prijatelj snimak dje ubijaju i njega bez upozorenja malo ranije.

Eto video od prijatelja:

(video nije isecen vec je podjeljen na 2 dijela jer takodje ima probleme sa driverima graficke, vidi se da se samo nastavlja...)

Moj video:

Hvala! Molim da se porodica navedena gore kazni.
prvi i drugi video. nas privatan posed je DO ULICE . tako da...

Nikola Ali

Player
Player
Prva dva POV nije tvoj Pov i plus kraći od 1min,tvoj POV isto kraći od 1 min
jel se vidi da ste nas ubili a nitko nista ne radi? vidi se. Ne treba uvijek biti tacno minutu da bi se dokazalo nesto.

Znam da je pola vas strimera pa stavite cijeli pov, samo vam je sreca sto nemam minut snimka.
Ako to toliko smeta neka stave ovi tvoji ostatak, neće. Jer bi se ukopali dodatno.

Nikola Ali

Player
Player
Neću se svadjati sa vama, nije vredno.

Neka admin odluci, zivi mi svi bili ❤️

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 15244 dobiće kaznu za RDM u gradu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom