Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 6 do 10h
5. Vaš Discord: Lesa970_99524
6. Vaše ingame ime: Lesa Klepic
7. Vaš ID: 46782
informacije:
1. Lider za..... Ems
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
-Bio sam u Ems i znam kako da radim taj posao.Bio sam u organizacijama u nekima hc (Gov 28,27 Sahp 21,20 Ems 20 Balasi )
- Volim da pomazem drugim ljudima i uvek cu imati strpljena da saslusam svakog i objasnim sve sta mogu.
-Dok sam radio u predhodno navedenim organizacijama uvek sam pricao sa liderima kako je to voditi neku organizaciju, te uz duboko proucavanje znam da sam sposoban da prihvatim tako nesto na svoja ledja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Svaki zaposleni(kolega) bi morao znati kako pravila grada tako i Ems-a.
-Svaki kolega bi morao pruzati pomoc svim gradjanima makar sa nekima od njih bio u losem odnosu.
-Svaki kolega bi trebao imati IC 10 godina a OC nije vazno jer ima mnogo mladih talenata koji su sposobni i spremni samo da rade.
-Povecao bih broj obilazenja drugih organizacija te bih se samim tim starao da su sve kolege zdravstveno stabilne da rade svoj posao.
-Sav trud bi bio nagradjivan a nerad bi bio iskritikovan.
-Regrutacije bi se vrsile cesto jer sto je vise doktora drzava je zdravija.
-Svakom gradjaninu bi pomogli kada bi nas upitao za pomoc oko zdravog ziovta.
-Pomagali i savjetovali bi svakog gradjanina kako da se zastiti od svake vrste bolesti.
Hvala Vam na čitanju.
Potpis: Lesa Klepic
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 6 do 10h
5. Vaš Discord: Lesa970_99524
6. Vaše ingame ime: Lesa Klepic
7. Vaš ID: 46782
informacije:
1. Lider za..... Ems
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
-Bio sam u Ems i znam kako da radim taj posao.Bio sam u organizacijama u nekima hc (Gov 28,27 Sahp 21,20 Ems 20 Balasi )
- Volim da pomazem drugim ljudima i uvek cu imati strpljena da saslusam svakog i objasnim sve sta mogu.
-Dok sam radio u predhodno navedenim organizacijama uvek sam pricao sa liderima kako je to voditi neku organizaciju, te uz duboko proucavanje znam da sam sposoban da prihvatim tako nesto na svoja ledja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Svaki zaposleni(kolega) bi morao znati kako pravila grada tako i Ems-a.
-Svaki kolega bi morao pruzati pomoc svim gradjanima makar sa nekima od njih bio u losem odnosu.
-Svaki kolega bi trebao imati IC 10 godina a OC nije vazno jer ima mnogo mladih talenata koji su sposobni i spremni samo da rade.
-Povecao bih broj obilazenja drugih organizacija te bih se samim tim starao da su sve kolege zdravstveno stabilne da rade svoj posao.
-Sav trud bi bio nagradjivan a nerad bi bio iskritikovan.
-Regrutacije bi se vrsile cesto jer sto je vise doktora drzava je zdravija.
-Svakom gradjaninu bi pomogli kada bi nas upitao za pomoc oko zdravog ziovta.
-Pomagali i savjetovali bi svakog gradjanina kako da se zastiti od svake vrste bolesti.
Hvala Vam na čitanju.
Potpis: Lesa Klepic