Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB NONRP(PG,GFA,RPS,RP2W i mnogo toga)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13955
Players nickname
Nepoznato
Suspect ID
0
Date of violation
Feb 16, 2022
Time of violation
0:01
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=QXe0X-8WHms&ab_channel=sucec

Hugo Perla

Player
Player
Nisam uspio sve snimiti, u prvoj minuti videa obratite paznju na sami izlaz iz prodavnice tj. kod vrata gdje u milisekindi lisen slobode clan moje porodice ID:2387 (Mehmet Halimi) bez koristenja ME i DO komande dok mi drzimo taoca na nisanu. Prije izlaska Mehmeta Halimia je izhasao glavni pregovarac ID:12541 (Petar Zemunacc) taj dio nisam uspio da snimim ali su ga uhvatili na isti nacin kao Mehmeta Halimia jedina razlika je u tome sto je Petar Zemunacc imao oruzje u ruci dok su oni u milisekundi uradili ono sto su uradili i Mehmetu. Vidjet cete na samom kraju videa koga su priveli u policijski auto ima tu jos jedna osoba.
Poslje Mehmeta uhvacen je ID:2252 (Mango Jerry) dok je Mehmet otmicarima govorio da ubiju taoce oni su uhvatili Mango Jerry-a koji je tada pregovarao sa policijom ispred prodavnice i vezali ga sa 6 metara razdaljine takoder je imao pistolj u ruci.
Ja sam snimatelj ovog dogadaja i ne moram da pisem sta su meni uradili ali i tu se vidi da su me u svoju korist NonRP-ali jer to ne mogu da nazaovem RP-om takoder sam imao oruzje u ruci.
Policajci se ponasaju veoma opusteno mozete cuti njihove glasove i smijuljenje u videu kao da to nije talacka kriza i ne boje se za svoj zivot a ni za zivot taoca, takvi policajci ce nam isto veceras pokvariti pljacku banke krseci pravila jer ne jebu zivu silu i nista im se ne moze naredit i vec vidim da ce oni napasti nas na pljacki banke izvan okruga njihove dozvoljene zone kao sto se to desilo prosli puta gdje se Admin stvorio ispred nas i rekao im da ce sljedeci puta biti kaznjeni radi toga sto su uradili.
Zelim da neko bude kaznjen, ne kvare samo nama igru nego mnogim igracima na serveru.

Lijep pozdrav od porodice Los Zetas:)

Jovan Krtina

Player
Player
Sucec mi kad smo dosli stavili smo barikadu niko nije izlazio, onda smo se priblizili do vratat i stavili manju barikadu vi ste nam rekli da je sklonimo i da se odaljimo sto smo i uradili posle smo vas molili da izadjete da pregovarate. Jos da dodam da je vas POV Cutovan

Last edited:

Gjorg_Martinsson

Player
Player
Video je trimovan, tokom pola videa je mutiran zvuk, GFA nije moguće izvesti jer postoji animacija za vađenje oružija, na sminku niko nikog nije vezao sa 6 metara, fino je prišao naš kolega i uhvatio te za ruke te vezao lisice. RPS i RP2WIN se ne pojavljuju u snimku kao ni pravilo "Još mnogo toga", čak štaviše vi se ne bojite da izađete sami pred 35 policajaca. Da nisi ostajao sam ispred 24/7 ništa od toga se ne bi desilo. Pogrešio si, izgubio si RP, jednostavno shvati - iz grešaka se uči!

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zalbu ostavljam kuratoru organizacije FIB

Mehmet Halimi

Player
Player
Izvinjavam se sto postavljam ovoliko komentara za redom ali da takodje "metagamujete" na discordu. Samo cu to jos da dodam!
Covece ja ne znam gdje ti ovdje vidis ili cujes discord i da ima discorda ako se ne prica to nije metagaming a nije bilo discorda uopste,
Izasao si sam napolju kao glavni pregovarac bez puske i zalis se? Pritom imamo i tvog coveka kog neces da menjas za taoca? Ko je ovde fail? Naravno da ce da se menja za tvoju slobodu taoc. Srecno s zalbom!
izasao je sa revolverom i zavezali ste ga sta mu je ostao pistolj u ruci s lisicama?
Vas niko nije mogao 15 minuta da natera da pregovarate odbijate svaku vrstu pregovora gledajuci tajmer i mislici da cete pobediti kad otkuca 00:00 Dok imamo vaseg coveka!
tri covijeka su izasla da pregovaraju gdje sam i ja al vi ste to iskoristili da nas ujebete na nacin koji prvi put u zivotu svom vidim i kakva je to glupost sto pises mi nikako nmzemo winat ako ste vi u krugu mozemo samo uzet pare i to niste dali kad si mi odvukao 2 coveka tako bazirali smo se da vas snimamo,drugi put cu te ja snimiti pa mi neces moc tu solit ja sam detaljan.
Sucec mi kad smo dosli stavili smo barikadu niko nije izlazio, onda smo se priblizili do vratat i stavili manju barikadu vi ste nam rekli da je sklonimo i da se odaljimo sto smo i uradili posle smo vas molili da izadjete da pregovarate. Jos da dodam da je vas POV Cutovan
okaci ovdje pov gdje vi nas molite da izadjemo i to da niko nije izlazi u yt obliku
Video je trimovan, tokom pola videa je mutiran zvuk, GFA nije moguće izvesti jer postoji animacija za vađenje oružija, na sminku niko nikog nije vezao sa 6 metara, fino je prišao naš kolega i uhvatio te za ruke te vezao lisice. RPS i RP2WIN se ne pojavljuju u snimku kao ni pravilo "Još mnogo toga", čak štaviše vi se ne bojite da izađete sami pred 35 policajaca. Da nisi ostajao sam ispred 24/7 ništa od toga se ne bi desilo. Pogrešio si, izgubio si RP, jednostavno shvati - iz grešaka se uči!
Mi nemamo potrebe da se bojimo vas barbarina muda jer imamo nesto po sto ste vi dosli to su dva taoca i ti ne mozes da se bodes sa rogatima da smo ubili ta dva taoca sta bi bilo s vama kome bi vi odgovarali? i to "mnogo toga" je prijetnja mi cmo ubiti vase ljude odkad policija ubija zavezane ljude i to smjeskanje u klipu i zvuk nije mutiran ni na jednom momentu,video je trimovan zbog duzine klipa,ispunjava dovoljno sto se tice i toka radnje a i po pravilu postovanja.
A sta cemo za banku kad vi pucate nas hevijem sa okolnih zgrada VAN PERIMETRA? To nikom nista?
Imas barikade a i snalazi se svako kako umije nije isao sa cekicem na tebe ide na to da te ubije al ne ide ko vi ostavite 5 ljudi pred bankom nekad ni toliko i idete naprijed vi adrenalin uzeli pancire specijalne popili koji sok napada 5 pancira na brzom biranju pa u ideju ajmo do poste ic da ih ubijemo a pola vas i padne tu gdje krenete znaci idete u sigurnu smrt sto nema nikakve veze sa zdravim mozgom da se tice rl situacije.

I to sto reagujete sa "haha" emojiem samo pokazuje koliki ste pajseri ne znam kako da pucate i koliko god da vas ima kad ste 0 od ljudi karakter vam je 0 ja kad sam kriv priznam i znam da vas se stiti jer neko bi ovo vec rijesio al ja cu popit ban al necu sutit pajserima kao sto ste vi.

Kayn_Darkin

Player
Player
Ovim komentarom si samo pokazao koliko ne znas kako grand funkcionise ako su potrebni neki dokazi moji agenti ce obezbediti. Pozdrav

Stefan Makaveli

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • (Nedovoljno dokaza "video nepregledan")​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom