Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Nalog mi je blokiran Kalu Karaburma /threads/52586/ GP 6.17 by Mike Lovell

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18452
Players nickname
Kalu Karaburma
Administrators nickname
Mike Lovell
Date
Feb 18, 2022
Time
00h
Proofs
https://imgur.com/a/lnDFfkA

Kalu Karaburma2

Player
Player
Meni je blokiran nalog na 29 dana bez razloga a ja sam bio u zatvoru i pisalo mi je da izlazim za 5 minuta i onda mi je admin blokiro nalog i izaslo mi je iz igrice, molim vas da mi odblokirate samo zelim da igram sa drugom. Kalu Karaburma je nalog ID 18452

Kalu Karaburma2

Player
Player
Molim vas mi odblokirajte nalog zelim samo da igram sa drugom da ponovo se zezamo i zabavljamo molim vas preklinjem vas da me odblokirate molim vas

Kalu Karaburma2

Player
Player
Dajte molim vas da me pustite da igram sa drgom molim vas ja sam ionako pocetnik i zelim da igram sa svojim drugom da se zezamo i igramo na vasem serveru,preklinjem vas da me pustite opet da igram ID 18452 Kalu Karaburma molim vas jos jednom imajte razumevanja

Kalu Karaburma2

Player
Player
Ja samo hocu da igram meni je Mike Lovell reko da posaljem link mog dokaza sa youtube nije mi reko da je zabranjen obs

Ivkezz

Player
Player
Postovanje, Administrator je donio ispravnu odluku. Generalno Pravilo 6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana. Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom