Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku Administratora Tom Chivas

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5955
Players nickname
Philip_Aurelius
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
Feb 18, 2022
Time
19:37
Proofs
https://youtu.be/7sRDFxbtl3c

R3XI3L

Blocked
Blocked
Zelim da se zalim na odluku Administracije Tom Chivas radi ne dovoljnog dokaza da ja sam prodavao iste navedene pancire, balaklave na crnom trzistu. Tako isto i odbijanje zalbe jer zalba nije u video formatu od najmanje 1 minute. Kao sto vidite na navedenim slikama koje je doticna osoba postavila da slika nije od ID-a 1216. A drugo to sto se vidi na slikama da sam tijekom duznosti vadio oruzje i pancire za svoju upotrebu oko 19:45 sati i pripremao sam se za Dogadaj u 20:30 na kojem sam bio prisutan
Kao sto se vidi na navedenim slikama da sam tijekom radnog vremena vadio pancire, i municiju za korist vojske tijekom akcija i operacija. Takozvana operacija Zastita Zatvora. Ti panciri, metci, puske sto god je u logovima je bilo naredenje iste te osobe Generala Alexa Cobre da se napune Rotacije sa oruzanjem da bismo mogli imati opskrbu oruzjem tijekom akcije. Imam POV toga i biti ce POV dolje te iste akcije. Nema dovoljno dokaza da sam ja praznio skladiste, da pace radio sam nocne za snabdevanje municije pod istim naredenjem doticne osobe Generala Alexa Cobre pod ID-em 1216. Jos se i vidi na video da doticna osoba General Alexa Cobra koristi "Discord" tijekom akcije, kao sto je i uvijek i koristio. Kao sto se vidi u Logovima od skrinova Generala Alexa Cobre da to nije dovoljan iznos tog naruzanja sto znaci da se skladiste nije praznilo, nego s vremenom su se te stvari kupovale od strane drugih vojnika koji su to prodavali. Iste balaklave i pancire koje su pronadene na black marketu su isto kupljene od mene od strane druge doticne osobe koja trenutacno radi u Vojnoj Bazi pod imenom General Alex Cobra pod ID-em 1216. Ja trazim vise dokaza da sam "Ja" praznio skladiste inace trazim od Administracije ovoga servera da budu uljudni i odbiju zalbu. Kao sto sam rekao, Gospodin Alex Cobra po ID-em 1216, je na threadu: Approved - Praznjenje skladista organizacije | ID..5955 postavio ne svoje nego FIB Skrinove pozadine, i skrinove tijekom mojih duznosti u Vojsci. Toliki iznos Balaklava i Pancira na crnom trzistu ne dokazuju te slike koje su prilozene u toj Zalbi protiv mene. Htio bih da se ovo detaljnije rijesi i provjeri. Sluzio sam vojsci 4 mjeseca, i bio Kapetan iste. Sve sam radio pod Naredenjem Generala Alexa Cobre. Ako treba neka se ovo rijesi ljudski i normalno a ne da se uplecu vise sile (administracije) postoje organizacije sposobne za rijesavanje takvih problema, zar ne? Hvala vam na vasem vremenu i paznji.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Dobili ste odgovor u prošloj žalbi ( Zalba na odluku Administratora Tom Chivas ) Nakon pregleda detaljnih dokaza, Logova.
Ostat ćete banovani, Administrator je donio ispravnu odluku, Vaš snimak se ne poklapa sa stvarima koliko ste ih uzeli vecu dozu baklava i pancira.
Slijedeći spam na ovu temu dovest će vas do kazne na forumu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom