Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7925
Players nickname
Tyrone Armone
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Feb 18, 2022
Time
3:35
Proofs
https://imgur.com/XWacBhn

Zed Darkin

Player
Player
Postovanje, dobio sam ban za Generalno pravilo 6.3.Bio sam lider The Families i zbog privatnih problem nisam mogao da nastavim mandat.Dok sam bio lider svo vreme sam bio afk i samo sam skupljao pare.Kada je bilo potrebno da se posalju pare za organizaciju uzeo bih iz banke, stavio na racun i poslao zameniku lidera.Zadrzao bih oko 200k kod sebe.Iskreno da vam kazem uzimao sam pare iz balansa organizacije u svoje svrhe gde sam prve pare oko 500k potrosio na masku.Naravno podelio bih pare i na organizaciju na metkove i puske.Takodje sam potrosio metkove za ar na pucanje u zid kako bih dobio skill.Naravno ne u tolikoj sumi metkova kao sto su bili pisali na logovima ali oko 5000.Svestan sam sta sam uradio i kajem se sto sam to uradio jer sam samim time sav moj trud koji sam ulozio u nalog bacio u vodu.Zamolio bih administraciju da mi daju sansu.Nadoplatit cu sve sto sam uzeo iz organizacije ako bude trebalo.Hvala.

Zed Darkin

Player
Player
Stvarno se kajem sto sam uradio i obecavam da vise nikada necu uzeti nista u svoje svrhe sto nije dozvoljeno

Zed Darkin

Player
Player
Govorio sam neistinu adminima jer sam se bio uplasio da ne dobijem jos vecu kaznu od one sto sam dobio.I zato sam rekao da sam metkove trosio na pucnjavu a ne u svoje svrhe.

Zed Darkin

Player
Player
Mislio sam da posto sam vodja da mogu da koristim novac iz organizacije, a metkove bih vratio tajnom radnjom ili bih kupio.Jos jednom se izvinjavam relativno sam novi na serveru krenuo sam od 15 januara aktivno da igram i samo sam znao geto i lider pravila ovog servera i iskreno sam mislio da mogu koristiti novac u svoje svrhe i naravno organizacijske.Zamolio bih vas na jos jednu sansu obrisite mi skill za obijanje auta i otvoreni desert scarf jer sam njih kupio uz pomoc organizacijskih para i takodje skill lvl 2 za assault riffle.Zamolio bih vas na jos jednu sansu jer mi je stvarno krivo sto sam ovo napravio.Molim vas!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom