Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6148
Players nickname
Son Goku
Suspect ID
7688
Date of violation
Feb 21, 2022
Time of violation
3:26
Proofs
https://youtu.be/4plnC2LwaMY

Son Goku

Player
Player
sinercici se malo naljutili pa ne znaju sta ce od muke, ne znam kakav je ovo ocajan pokusaj djecaka bio al eto sve se vidi sve se cuje. inace decki kad izgubite podnesite to kako treba ne trebate dolaziti mi plakati pred kucu ispadate ocajni samo. ljubi brat.

Adon

Player
Player
Pricas da smo mi jadni brate ti napadas sferu pred event , jedno tako i mozete dobit . Bolje odi u arenu uci da pucas nego tu kacit ove gluposti

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Mi čekamo hotel kad brat starta sferu u 02:19 , a imali smo dogovor oko evenata , ušli smo u krug u poslednjoj sekundi , ne znam ko je ovde jadnik ispao.

Son Goku

Player
Player
Pricas da smo mi jadni brate ti napadas sferu pred event , jedno tako i mozete dobit . Bolje odi u arenu uci da pucas nego tu kacit ove gluposti
postupci su vam jadni sad jeste i vi to je vec druga tema prema tome cekajte odluku admina. gg

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Bratić jadan si lik , ali previše i to sve dokazuju tvoji reportovi , koga ne možeš da ubiješ ti ga reportaš za cheat , prejadno ali baš prejadno.

Son Goku

Player
Player
Bratić jadan si lik , ali previše i to sve dokazuju tvoji reportovi , koga ne možeš da ubiješ ti ga reportaš za cheat , prejadno ali baš prejadno.
ostali mene ne mogu ubiti pa dolaze pred kucu tako jedino i mogu haha haj paljba djecaci

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Važi brt stojim na 2 metra od tebe ne možeš da me pogodiš , sasuo sam ti 15 metaka iz kalaša zato si se ti i iznervirao zato što si loš

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Jedino što vam valja u fam je ona devojka što sam je dovezao do vas posle sfere. Jako prijatna osoba , za razliku od vas .....

Adon

Player
Player
Ja ne mogu vjerovat da brat od 28 godina ovo radi da imas 16 ko ja pa ajde al 28 ne mogu vjerovat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom