Vaše ime u RL:Toni
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:Gmt+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Radnim danima 6-8h a vikendom od 10-11h
5. Vaš Diskord:toneecaponee
6. Vaše Ingame ime:Tonee Capone
7. Vaš ID:40073
Dodatne Informacije
1. Lider za... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Mislim da imam dovoljno iskustva u igri a pogotovo u organizacijama, imam puno prijatelja i poznanika koji su spremni pomoć u bilo kavom trenutku. Bio sam u puno različitih organiztacija zamenik i imam dosta iskustva o vođenju bilo kakve vrste akcija i same organizacije.
2. Znam dobro sva pravila servera i mislim da tu neće biti nikakvih grešaka.
3. Ukoliko bi postao lider imam već organiziran turf team i naravno sve zamenike koji bi mi pomogli oko održavanja bilo kakvih događaja. Također imam ozbiljne ljude koji će raditi svoje dužnosti ovisno o ranku.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1. Svaki igrač će imati priliku da uđe kod nas u organizaciju naravno tu će biti organizirani ljudi koji će ispitati igrače pre samog ulaska u organizaciju.
2. Odveo bi rp na sami vrh što boljim rpanjem na različitim događaima. Policija nam ne bi mogla nista koliko bi bili jaki kao organizacija.
3. Imali bi savez sa ostalim bandama i ponekad bi radili akcije zajedno. Davao bi bonus aktivnim članovima posebno onima koji su zaduženi za grafite.
4.Svaki član će imati priliku pokazati svoje najbolje znanje kakvo god to bilo.
5. Imao bi ozbiljne ljude koje bi rasporedio kao vođu grafita, turfa i vođu geta oni bi komandovali i ispravljali moguće greške u njihovim ekipama.
Rankovi u mojoj organizaciji će biti sledeći:
1. Suspend
2. Newboy
3. Ghetto Warrior
4. Ghetto Cleaner
5. Ghetto Lider
6. El Capo
7. Grafiti Team
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. Killer
11. Killer boos
12. Zamenik
13. Chief
Hvala na čitanju moje aplikacije i sretno ostalim kandidatima!
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:Gmt+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Radnim danima 6-8h a vikendom od 10-11h
5. Vaš Diskord:toneecaponee
6. Vaše Ingame ime:Tonee Capone
7. Vaš ID:40073
Dodatne Informacije
1. Lider za... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Mislim da imam dovoljno iskustva u igri a pogotovo u organizacijama, imam puno prijatelja i poznanika koji su spremni pomoć u bilo kavom trenutku. Bio sam u puno različitih organiztacija zamenik i imam dosta iskustva o vođenju bilo kakve vrste akcija i same organizacije.
2. Znam dobro sva pravila servera i mislim da tu neće biti nikakvih grešaka.
3. Ukoliko bi postao lider imam već organiziran turf team i naravno sve zamenike koji bi mi pomogli oko održavanja bilo kakvih događaja. Također imam ozbiljne ljude koji će raditi svoje dužnosti ovisno o ranku.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1. Svaki igrač će imati priliku da uđe kod nas u organizaciju naravno tu će biti organizirani ljudi koji će ispitati igrače pre samog ulaska u organizaciju.
2. Odveo bi rp na sami vrh što boljim rpanjem na različitim događaima. Policija nam ne bi mogla nista koliko bi bili jaki kao organizacija.
3. Imali bi savez sa ostalim bandama i ponekad bi radili akcije zajedno. Davao bi bonus aktivnim članovima posebno onima koji su zaduženi za grafite.
4.Svaki član će imati priliku pokazati svoje najbolje znanje kakvo god to bilo.
5. Imao bi ozbiljne ljude koje bi rasporedio kao vođu grafita, turfa i vođu geta oni bi komandovali i ispravljali moguće greške u njihovim ekipama.
Rankovi u mojoj organizaciji će biti sledeći:
1. Suspend
2. Newboy
3. Ghetto Warrior
4. Ghetto Cleaner
5. Ghetto Lider
6. El Capo
7. Grafiti Team
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. Killer
11. Killer boos
12. Zamenik
13. Chief
Hvala na čitanju moje aplikacije i sretno ostalim kandidatima!