Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Aplikacija za Asistenta Administracije I Nani Black

Status
Not open for further replies.

Nanii

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-7h
6. Vaš Discord: akulce
7. Vaše ingame ime: Nani Black
8. Vaš ID: 14572
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Prijavljujem se za asistenta

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?: Zelio bih postati asistent administracije zbog mojeg poznavanja same administracije i samog projekta. Smatram i znam da sam sposoban i da imam znanje za ovako bitnu poziciju na ovom projektu. Volim pomagati drugima i pomoci im ako su u nekim nedoumicama i slicno. Moja aktivnost me takodjer cini odlicnim izborom za ovu poziciju jer sam skoro pa uvijek ovdje kada je nekome potrebna pomoc.

2. Koje su vaše prednosti?: Kao prvo moja prednost je ta da znam pravila projekta toliko dobro da je cudo kada slucajno pogrijesim. Takodjer moja zelja za pomaganjem drugima je vise nego ocita i posebna. Rijetko krsim pravila te kada ih slucajno prekrsim proucim sva pravila jos jedanput i budem siguran da to vise necu ponoviti.

3. Koje su vaše najveće slabosti?: Nazalost imam jednu slabost kao i svi a to je da imam kratke zivce, jednostavno nevolim da me se provocira ili zeza ali i to kontroliram.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: Prijavljujem se za asistenta

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Prijavljujem se za asistenta

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?: Pomalo me sprijecava skola ali i to je sitno.​

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Pozvani ste na intervju

Odrazat ce se sutra 12.12 u 19:00h u Voice Cekaonica na GrandRp discordu

Ako vam ne odgovara sutra u tom terminu kontaktirajte me na discordu

aldin_verstappen

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Ukoliko vam odgovara danas prije 19h takodje cu biti dostupan samo me kontaktirajte na discordu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom