Zahtijev za Nef.Org
Ime Porodice: Maksimus
Ime Vlasnika Porodice i ID:Ady Diesel ID:14735
Broj kuce od porodice:895
Forum link od vlasnika porodice:Ady Diesel
Ime i tag Vlasnika porodice na discordu:Ady Diesel#4380
Logo porodice:
Logo - 5 — Postimages
Porodicna Istorija:Jednom davno!!!Jako davno ja i moj prijatelj smo Došli u Los Santos, jako uzbudjeni sto cemo se osamostaliti,nastali su i prvi problemi...Gdije cemo zivjeti,sta cemo jesti,kako cemo zaradjivati,kako cemo postati uspijesni u gradu...Bili smo zabrinuti oko toga,ja i moj prijatelj smo odlucili pocet bavit kriminalom,to smo i poceli...Bilo je tesko pa u nadi da ce nam biti lakse osnovali smo porodicu "Maksimus"...Bilo je tesko ali uz naporan trud porodica je dobijala nove clanove...A zatim svi clanovi porodice su se ujedinili te obecali sami sebi da necemo odustajat na putu da budemo sve bolji i bolji.Obecali smo da sta god da se desi da necemo odustajat,da svaki put kad padnemo da cemo ustat i reci sebi "ja mogu to"i samo nastavit dalje jece nego ikad...Tako smo i nastavili trudili se i uspijevali do dana danas.Atako cemo i nastavit.
Cilj porodice:cilj ove porodice je da osnuju nef. organizaciju da bi mogli da nastave sa svojim ciljovima!
Zanimanja porodice:
legalni:farmer,elektricar
ilegalni: pljacke prodavnica,kuca,Preprodaja auta i oruzija i kidnapovanje itd...
Rankovi u Porodici:
Pocetnik 1
Pocetnik 2
Pocetnik 3
Guard 1
Guard 2
Guard 3
Maksim 1
Maksim 2
Co-Leader
Leader
Pravila u porodici:
1.Obavezno slusanje veceg cina!
2.Nema kidnapovanja/pucanja i pljackanje clanova familije!
3.Zabranjeno pljackanje porodice(Porodicnog Sefa)
4.zabranjeno psovanje.
Ime Porodice: Maksimus
Ime Vlasnika Porodice i ID:Ady Diesel ID:14735
Broj kuce od porodice:895
Forum link od vlasnika porodice:Ady Diesel
Ime i tag Vlasnika porodice na discordu:Ady Diesel#4380
Logo porodice:
Logo - 5 — Postimages
Porodicna Istorija:Jednom davno!!!Jako davno ja i moj prijatelj smo Došli u Los Santos, jako uzbudjeni sto cemo se osamostaliti,nastali su i prvi problemi...Gdije cemo zivjeti,sta cemo jesti,kako cemo zaradjivati,kako cemo postati uspijesni u gradu...Bili smo zabrinuti oko toga,ja i moj prijatelj smo odlucili pocet bavit kriminalom,to smo i poceli...Bilo je tesko pa u nadi da ce nam biti lakse osnovali smo porodicu "Maksimus"...Bilo je tesko ali uz naporan trud porodica je dobijala nove clanove...A zatim svi clanovi porodice su se ujedinili te obecali sami sebi da necemo odustajat na putu da budemo sve bolji i bolji.Obecali smo da sta god da se desi da necemo odustajat,da svaki put kad padnemo da cemo ustat i reci sebi "ja mogu to"i samo nastavit dalje jece nego ikad...Tako smo i nastavili trudili se i uspijevali do dana danas.Atako cemo i nastavit.
Cilj porodice:cilj ove porodice je da osnuju nef. organizaciju da bi mogli da nastave sa svojim ciljovima!
Zanimanja porodice:
legalni:farmer,elektricar
ilegalni: pljacke prodavnica,kuca,Preprodaja auta i oruzija i kidnapovanje itd...
Rankovi u Porodici:
Pocetnik 1
Pocetnik 2
Pocetnik 3
Guard 1
Guard 2
Guard 3
Maksim 1
Maksim 2
Co-Leader
Leader
Pravila u porodici:
1.Obavezno slusanje veceg cina!
2.Nema kidnapovanja/pucanja i pljackanje clanova familije!
3.Zabranjeno pljackanje porodice(Porodicnog Sefa)
4.zabranjeno psovanje.