Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

bozinho1

Player
Player
1.Ime porodice: Valujev
2.Leader porodice: Viktor Valujev 17603
3.Broj kuce porodice: 565
4.Discord Leadera Porodice: Viktor Valujev | 17603 #1174
5.Forum link od vlasnika porodice: bozinho1
6.Poslovi porodice: /

7.Rankovi u porodici

1.Associate - početnik koji ispunjava zadatke po gradu
2.Soldier - osoba koja je stekla dovoljno veliko povjerenje porodice
3.Captain - upoznaje sa poslovima ostale nove članove obitelji
4.Consigliere - savjetnik boss-ova
5.Underboss - zamjenik boss-a (zapravo osnivac)
6.Boss - glava familije

8.Pravila porodice
1.Poštovanje večeg ranka od sebe.
2.Pomaganje drugim članovima.
3.Zabranjeno praviti probleme.
4.Strogo zabranjeno vrijeđanje i omaložavanje bilo kojeg igraca na serveru.
5.Poštovanje pravila grada.

9.Priča o porodici
Moja obitelj živjela je nedaleko od mjesta mount Gordo. Život nam nije bio baš lagan. Glavni zanat obitelji je bio zemljoradnik, braća moja i ja smo zalijevali voćke, dok nam je otac orao njive. Jedne noći bilo je veliko nevrijeme, braća moja je pobjegla u kuću jer je pocela kisa pljuštati tko nikada. Otac je išao zatvoriti krave u staju. Odjednom se začula jaka grmljavina, grom nam je udario u staju. Nestalo je struje u cijelome selu. Kada smo otrčali do staje, ugledali smo oca kako leži na podu. Majka kad ga je ugledala dobila je živčani slom. Svi smo tugovali jako dugo vremena. Nakon nekoliko godina majka se razboljela, s toga smo je morali odvesti u bolnicu. Doktori su rekli kako mora ostati na liječenju u bolnici. Godine su prolazile našoj majci nije bilo pomoći, braća i ja smo se odlučili prodati našu farmu i otići živjeti u Los Santos. U početku smo živjeli kao podstanari. Radili smo svakakve poslove po gradu, nije bilo prilike pa smo radili od smećara pa sve do vatrogasca. Nakon nego vremena uspjeli smo zaraditi novac da si kupimo neku kućicu manju u nekom južnijem kvartu. Tako smo mi kupili kuću u naselju Davis. Nekoliko tjedana poslije čuli smo pucnjeve po ulici, otrčali smo vidjeti što se događa uočili smo mnogo ljudi obučenih u ljubičasto kako pljačkaju trgovinu. Ubrzo je došla policija i svi su se razbježali. Drugi dan otišli smo u bar nedaleko od kuće, cijelu večer je bila mirna atmosfera u baru svi smo se zafrkavali i pili pivo, no ušli su ljudi u ljubičastom. U baru je nastao muk. Zauzeli su pola bara. Nakon nekog vremena jedan iz ekipe dođe do nas. Upitao nas je da li smo mi braća Valujev koja se doselila u kuću iz ugla. Razgovor je tekao smireno, u jednom trenutku upita nas "želite zaraditi vise novaca na ilegalan način?". Nakon te večeri naš je život bio u opasnosti jer smo pristali na njihove poslove. Jednog dana ljubičasta braća se odlučila na pljačku glavne banke. Imali smo susjeda koji je radio u banci. Preko njega smo saznali sve bitne informacije sto se tiče kamera alarma i struje. Uputili smo se mi u pljačku grada. Imao sam čudan osjećaj za taj dan. Upali smo u banku, pucali smo u plafon kako bi svi stali i radili što ima kažemo. Nakon što smo uspjeli iskomunicirati s bankarima da nam otvore sef, zadatak moje brace je bio trpanje love u torbe. Zadatak ostatka ekipe je bio da isključe kamera i struju. Dok smo stavljali novac u torbe u tišini smo čuli sirene policije. Netko je uspio aktivirati alarm. Začuo se zvuk megafona kako nam govori kako smo opkoljeni i da ne možemo izaći. Dok je ekipa gledala kroz prozor policiju jedan zaštitar dotrčao i udario sefa u glavu. Eto, od tog trenutka sve je krenulo nizbrdo. Upucali su zaštitara, policija je ušla u banku. Rafalna pucnjava nasred banke, ljudi su trčali na sporedni izlaz. Braca i ja smo otišli za njima, dok smo trčali ugledali smo policiju kako je poubijala ostatak ekipe. Uspjeli smo pobjeći van banke. Sjeli smo u prvi taxi i pobjegli iz grada. Nakon nekoliko godina života u Sandy Shoresu, odlučili smo se vratiti u Los Santos. Kupili smo kuću na Vine Wood hill-u. Želja nam je bila pokrenuti svoj biznis i zaraditi brdo love kako bi prosili svoju porodicu, s vremenom sve je došlo na svoje. Upoznali smo dosta novih ljudi koji su naravno novi u gradu bili, željni zaraditi i tako je došla naša obitelj Valujev.

10.Poslovi porodice
Poslovi se dijele na legalne i ilegalne poslove. U početku osnovanje građevinske kompanije kako bi se prikupilo dovoljno novčanih sredstava.
Cilj porodice Prošiti svoju obitelj, uposliti dovoljan broj ljudi kako bi mogli raditi i zaraditi za svoje biznise. Postovanje brace i borba za bolji i lagodniji život.

11. Logo porodice:
274113862_261314676186392_7262639198926985795_n.png

Select for moderation

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom