Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10494, 12795, 3774
Players nickname
Igor Jokovic
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Feb 24, 2022
Time
22:05
Proofs
Deskripcija

Dzigi

Player
Player
Postovani, ja (Igor Jokovic 10494), Dare Howard (12795) i Killua Creed (3774) smo dobili ban za GP 1.4 - posjedovanje vise od dva twink accounta. Ja sam iz Crne Gore, Dare iz Srbije a Killua iz Bosne i sva trojica smo dobili ban na nasim main accountima (niko od nas nema ni 1 svoj twink) zato sto Killui taj dan nije radila igrica. Prvo je Dare pokusao da udje Killui na profil na 2min da bi mu pokupio Daily nagradu da ne propadne i nije moglo a zatim sam ja pokusao i isto nije moglo (za svo to vrijeme smo pricali na discordu). U ime sve trojice Vam se izvinjavam jer nismo znali da se za ovo dobija ban, htjeli smo samo pomoci Killui jer je dogurao dosta dana za redom i nije mu radila igrica cijeli dan. Preklinjemo Vas da nam date unban i sva trojica obecavamo da vise nikad necemo ponoviti ovakvu gresku i dovesti nase profile i igranje na Grandu u pitanje. Ovu zalbu sam napisao u ime sve trojice da se ne bi ponavljali. Pozdrav i hvala.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, vi cim napravite nalog na nasem serveru slozili ste sa uvjetima i podrazumijeva se da znate sva pravila servera. Unban nazalost necete dobiti. Imate pravo napraviti twink nalog. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom