Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15948
Players nickname
stranac
Suspect ID
1250
Date of violation
Feb 26, 2022
Time of violation
12:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OneCTUR2tWU

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
izasao sam iz kuce 551 (koja se po mojoj proceni nalazi u getu)
video 2 lica kako trce po dvoristu kuce 550 koja je takodje u mom vlasnistvu
posto sam video policiju kuda je otisla (pri tome sam mislio da su obicni igraci jer su dosli obicnim autom)
usao sam u kucu uzeo pusku dosao iza kuce vidim policajca evo reko malo rp
dodjem iza njega kazem ajde ruke u vis on izvadi revolver i pocne da me puca :D
mislio sam ajde dice ruke rece uredu polako ja bi ih pitao sta rade tu rekao da polako udju u kola i odalje se ja bih otisao odatle a oni neka se posle vrate malo rp...
u videu mozete cuti oc razgovor koji sam snimio
5.5 LSPD/SAHP/FIB mogao bi patrolirati u getu ako ima više od dva posebna časnika. | Usmeno upozorenje (njih je bilo 2 na gospodjicu se ne zalim ima lep glas :D)
ne zelim nikakvu kaznu za njih ja cu odlezati 75minuta zatvora zelim samo da doticni nauci gde je geto i bude pristojniji prema drugim igracima ako mu je dosta zivota policije i slicno da se ne istresa na igracima :*
ukoliko ja gresim i ovo nije geto ja se izvinjavam ovom clanu fib i saljem mu <3

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
izasao sam iz kuce 551 (koja se po mojoj proceni nalazi u getu)
video 2 lica kako trce po dvoristu kuce 550 koja je takodje u mom vlasnistvu
posto sam video policiju kuda je otisla (pri tome sam mislio da su obicni igraci jer su dosli obicnim autom)
usao sam u kucu uzeo pusku dosao iza kuce vidim policajca evo reko malo rp
dodjem iza njega kazem ajde ruke u vis on izvadi revolver i pocne da me puca :D
mislio sam ajde dice ruke rece uredu polako ja bi ih pitao sta rade tu rekao da polako udju u kola i odalje se ja bih otisao odatle a oni neka se posle vrate malo rp...
u videu mozete cuti oc razgovor koji sam snimio
5.5 LSPD/SAHP/FIB mogao bi patrolirati u getu ako ima više od dva posebna časnika. | Usmeno upozorenje (njih je bilo 2 na gospodjicu se ne zalim ima lep glas :D)
ne zelim nikakvu kaznu za njih ja cu odlezati 75minuta zatvora zelim samo da doticni nauci gde je geto i bude pristojniji prema drugim igracima ako mu je dosta zivota policije i slicno da se ne istresa na igracima :*
ukoliko ja gresim i ovo nije geto ja se izvinjavam ovom clanu fib i saljem mu <3
promeni naslov zalbe dok ti nisu odbili zalbu zbog netacnog format

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite video koji traje minuti ili vise i da se vidi na mapi koji je tacno dio grada
  • Imate 6 sati da prepravite greske

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
evo prvo trenutno snimljen video sa iste lokacije videcete i na produzenom klipu da je lokacija ista odnosno da je iza nas bolnica

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
evo i link produzenog klipa te isti ovaj link ce biti gore u zalbi....Peglas me za klipove da bi izdao usmeno upozorenje ali necu dopustiti da uvek policija bude u pravu da mogu da se ponasaju kako oni zele :D

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza nije prikazan POV od pocetka dogadanja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom