Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vrijedjanje Administracije I ID 12074 ( Cone Obama )

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro Krilic
Suspect ID
12074
Date of violation
Feb 27, 2022
Time of violation
21:42
Proofs
https://imgur.com/gallery/9fkAsjx

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
u prilozenoj slici se vidi kako igrac preko discorda vrijedja curatora administracije ivkezza obamu i mene te prijete da ce me staviti na forum i uznemirava me failom koji nisam napravio.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
ovdje je slika cijelog ekrana, ako treba mogu dva ekrana cijelokupno slikati.

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
ovdje je slika cijelog ekrana, ako treba mogu dva ekrana cijelokupno slikati.
  • Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. POV mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju
  • Ti nisi admin sto znaci da nisi ostecen

loshm1

touch grass
Player
  • Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. POV mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju
Da li si ti glup ili se pravis da si??? Ne samo da je on jos oštećen, ukljucen je u situaciju.

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Da li si ti glup ili se pravis da si??? Ne samo da je on jos oštećen, ukljucen je u situaciju.
kako neko ko nije admin moze da bude ostecen ako lik vredja admine?

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
lice jel ti vidis da meni covjek prijeti + vrijedja me na osnovu dok pricamo o server pravilima sto se smatra server radnjim, vrijedja mene, i vrijedja ivkezza koji nije upucen sta mu decko sve govori, stavit cu 50 povova kako dete dok ga pucamo bezi hq moze 10 banova dobit lik samo za to.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
druga stvar, nije bitno ko je ostecen, stvar je u tome da sam ja ukljucen u situaciju ako se meni salju poruke bato. kako ja nisam u situaciji onda, offtopic celo vreme ides.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Ovaj put igrac ce biti samo upozoren sljedeci put ce dobiti kaznu svako ko je radio off topic bit ce kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom