Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Corrupted Bio | Tajksi Angel | 24209

Rejected
Status
Not open for further replies.

Tajksi Angel

Tyksy
Player
Joined
Apr 18, 2022
Messages
417
Organizacija: LSPD

Ime: Tajksi Angel
Starost: 25 Godina
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Musko
Boja očiju: Braun
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nema
Prednosti: Brz, pametan i pravedan
Slabost: Nema


Životna priča:
Tajksi Angel je hrabar i posvećen čovek koji radi u Los Santos Policijskom Departmanu (LSPD). Rođen i odrastao u živahnom gradu Los Santos-u, Tajksi je svedokio i lepote i tamne strane gradske svakodnevice. Odlučan da pravi razliku, postaje policajac i pridružuje se LSPD-u. Kao neko ko je odrastao u kvartu koji je bio pogođen kriminalom, Tajksi Angel je osećao da mora nešto da učini. Sa svojim saosećanjem i jakom komunikacijom, postaje poznat kao "Anđeo Los Santosa". Tajksi je posvećen svom poslu i uvek pristupa svojim obavezama profesionalno. Njegova sposobnost da smiruje napete situacije i njegova posvećenost zajednici ga čine voljenim i poštovanim u svom okruženju. Tajksi Angel je primer hrabrosti i dobrote u Los Santos-u.



Priča o karijeri:
Tajksi Angel je vredan i predan policajac koji već duže vreme radi u Los Santos Policijskom Departmanu (LSPD). Njegova karijera je prošarana izazovima, ali je uvek ostao nepokolebljiv. Počevši kao novajlija u policijskoj akademiji, Tajksi je brzo dokazao svoje sposobnosti i obučenost.
Njegova strast prema pravdi i želja da zaštiti nevine građane je oduvek bila izvor njegove motivacije. Tajksi Angel je putovao dug i krivudav put kroz razne vazdušne i zemaljske poene Los Santosa, suočavajući se sa naprednim kriminalcima i nepravdom koji su kvarili grad.
Sa svakim uspešno rešenim slučajem i svakim zlikovcem koji je dospeo u zatvor, Tajksi Angel je dokazivao svoju posvećenost i hrabrost. Ljudi u Los Santos-u sve više poštuju i dive se njegovom radu, a on sam ostaje skroman i posvećen svom pozivu.
Tajksi Angel je primer posvećenosti, hrabrosti i integriteta u Los Santos Policijskom Departmanu, koji ostavlja svoj trag u borbi protiv kriminala i stvaranju sigurne zajednice.


Ishodi:
-Tajksi moze krsiti clanove kaznenog zakona drzave.
-Tajksi moze da veze, vuce, ubaci/izbaci iz kola, pretrazi, leci, otvara PDA, da serum i pali kamericu sa jednom rukom (ne puskom)
-Tajksi moze pljackati sa kriminalcima (talacka, prodavnica, nosac, banka, dousnik, podmornica itd)
-Tajksi moze osumnjicenima slomiti kamericu, ocistit dosije, pustat ih na slobodu i uzeti im mito (do $100k) i ilegalne predmete.
-Tajksi moze ici 1v2 i voziti vozila do 65 na sat offroad(samo vozila koja mogu offroad).
-Tajksi je na duznost kada je u privatnom vozilu i hapsi sam radi dobre obuke bilo to u gradu van grada ili ghettu
 
Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,023
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom