Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4712
Players nickname
Major Rich
Suspect ID
Date of violation
Mar 4, 2022
Time of violation
14:37
Proofs
https://youtu.be/AsjxLfY-p60

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
GZ je unutar prodavnice, a ne ispred. Procitaj pravila jos jednom, sada ce biti zalba i na admina koji se teleportirao do mene i prekinuo mi citav RP kako bi se izderavao na mene jer sam te ubio u getu.

Major Obama

Player
Player
Vazi druze, procitaj ti malo pravila, posto ja licno znam da je dosta ljudi kaznjeno za identicnu situaciju kao ovu. Drugaricu su ovako ubili kao ti mene pa je pao demorgen. Jebi ga od celog geta ti si dosao ispred prodavnice, ubio mene i jos stao i cekas da izadju ljudi iz prodavnice da pucas njih ahahaha smesno sine

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
ko je tebi da lidera gova buraz, unutar gz je gz a sve ostalo je KOS zona i mogu te ubiti kad god i gde god ocu osim u green zoni ( pumpe, prodavnice, bankomati itd....

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
isto je admin micko nevolja dosao do mene uradio krp i izderavao se jer sam te ubio ispred prodavnice a u getu nemas pravila osim najosnovnijih da ne mozes ubiti u green zoni sto u ovome slucaju nije green zona i ne smes da radis osnovna pravila mg pg itd... rdm je dozvoljen

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
green zona je unutrasnjost sto su u ovome slucaju ovi momci u nutra bili, ti si bio van green zone ( van prodavnice )

Major Obama

Player
Player
Druze to sto tebe boli sto ti nisi mogao da radis u gov-u to je tvoj licni probleeeem, naucite omladino pravila pa dodjite. Dzabe spamujete sa ciljem da ubedite nekoga da ste u pravu, sacekajmo admine da odluce i to je to. Pogotovo ne vidim sta se BANE SHAKUR mesa u celu pricu obzirom da ni na jedan nacin nije ukljucen

Major Obama

Player
Player
Uz to pogledaj na 00:31 trenutak kad pucas i na prodavnicu ka ljudima unutra :)

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
to sam slucajno opucao kad sam te isao dovrsit bio si mi onako stajao, ali na kraju te nisam dovrsio nego sam samo otisao

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam PRIHVATITI ovu zalbu.
  • ID - 9984 dobice kaznu za Pravilo zelene zone 1.1
  • ( 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom