Postovana Administracijo, jutros oko 7:40 h mi je netko usao na moj discord acc (hackovao) ime na DC: luka6199, no naime taj netko koji je usao na moj discord acc je poslao jedan skam link od 50$ ja ne znam sta se desi kada se klikne na link jer nisam ni probavao niti mislim, no nije poslano samo svim mojim prijateljima u DM nego i na sve server discorde na kojima sam, medju tim discord serverima nalazio se Grand Rp discord, imao sam RS Zločin i deputy leader dok nisam dobio ban na tom discord serveru radi toga linka kojeg je netko slao. Ja nisam bio cijelo jutro doma i nisam mogao sprijeciti to na vrijeme, javili su mi moji prijatelji da saljem nekakve linkove ljudima u DM, no to nisam bio ja, IN-game nisam banan, banovan sam samo na discordu, no da skratim. Zahtjevam Unban sa Grand Rp discord servera iz razloga sto to nisam bio ja i nisam bio u mogucnosti da sprijecim na vrijeme tu osobu koja je to napravila, ja licno nemam nikakvu namjeru da nekome ugrozim dan sa takvim linkom ili slicno, opcenito sam na Grand Rp serveru iz razloga sto volim taj server i projekat i lijepo mi je kada igram sa svojim prijateljima i zezamo se, pucamo i ostalo. Ispricavam se svim Administratorima Grand Rp servera na gluposti koju nisam mogao sprijeciti na vrijeme, sada je moj discord zasticen od svega, nitko nema pristup osim mene. To bi bilo to od mene, a na vama je da odlucite, lijep pozdrav i nadam se brzom rijesenju, hvala unaprijed.
Discord ID: 1129464596093206538
Discord ID: 1129464596093206538