Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na administratora | Milan Mancic

Status
Not open for further replies.
Your ID
9626
Players nickname
Ivano_Razaryy
Administrators nickname
Milan Mancic
Date
Mar 8, 2022
Time
18:53
Proofs
https://imgur.com/a/QJ0svgM

$ky

Player
Player
Evo gospodin Milan Mancic me stavlja u demorgan tokom kradje vozila (oko 10tak minuta nakon sto sam obio vozilo) iz razloga "CR".
Ja kad sam ga na report pitao kako CR on je odgovorio: "Specao sam zakucaio si se nekliko puta i samo nastavio dalje kao da nista nije desilo". Slika:
Zahtjevam dokaze od admina gdje sam ja "Car ram" radio i ako nema dovoljno dobar dokaz zelim da se kazni administrator iz razloga sto me je stavio u demorgan tokom kradje vozila za koje bi ja dobio 200k+.
Ovo je drugi put da me isti admin tokom RP akcije to jest kradje vozila stavlja u demorgan, prosli put smo rijesili kroz pricu a ovaj put me kompletno ignorise na tiketima.

Ivkezz

Player
Player
Dokazi zahtijevani od administratora, Zalba je na razmatranju i bit ce zakljucana.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Nakon pregleda dokaza od strane Administratora, Dobit ćete unjail ja vam nazalost ne mogu vratiti novac. Administrator će biti obavješten o ovome.

• Love
Reactions: $ky
Status
Not open for further replies.
Top Bottom