Sve se vidi na POV lik puca u nas i ima range a mi isto tako pucamo na njih i nemamo range
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ili pucaju sa sniperima ili je do servera zato sto ako vise njih te moze od tamo pogodit a ti njih ne mozes nema sta drugo bit
Alo burazerj vidi se njegov drug kako puca i metkovi ne dolaze do mene a ja dtojim u mestu si ludau braco sta vi pisete AHAHAHHAAH, kakav crni snajper na fabrici, od kako je dosao spring patch na odredjenoj distanci ne prikazuje kad hitas lika iz nepoznatog razloga, i vi i oni su imali isti range samo vam ne prikazuje kad hitate nekoga, isto tako ni oni ne znaju da su hitali vas
Ti mi nesto reci druze AZkeepIAIQkupi ruke bato nisi puko ni blizu lika
Ali zasto onda njegovom drugu nestizu metkovi do mene samo njegoviii to mi nije jasnoTo mjesto sam ja stalno koristio i uvijek sam mogao da pogodim ljude na tom balkonu, dok gore nisam imao range.
Fora je u tom sto da bi te ja pogodio na tom balkonu moram pridjem, opucam i vratim se 1 metar da igraci sa balkona ne pogode mene, posto je tu range limit.
Takodje, posle ovog birthday update-a, ima bug da pogodis igraca kad je izvan range, tacnije pogodis ga i ne vidi se damage indicator, ali primio je dmg.
svaka cast hoces medalju za taj jedan event?Ti mi nesto reci druze AZkeepIAIQ
Druze odjebi kao prvo niko te nije pitao za misljenje kao drugo niej jedan nego svaki kao trece bilo bi ti lepo da si barem jednom odigrao tako ali jebiga nisi tak oda ucuti vise smarassvaka cast hoces medalju za taj jedan event?
ubi se druze koliko godina uopste imas 10?sheeeeeeeeesh
8ubi se druze koliko godina uopste imas 10?