Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Kim Halland
Administrators nickname
Buki Paljevic
Date
Mar 15, 2022
Time
00:00
Proofs
/

maisony9

:)
Player
Izvinjavam se na spamu, ali sa obzirom da je Ivkez Obama odbio moju žalbu bez proverenih informacija moram da napišem još jednu.
Kao što sam rekao RolePlay situacija je započeta pre zatvora na autoputu, i nastavili smo na parkingu i zatvoru. Ne znam zašto se odbija žalba kad možete da proverite logove kad je pucano i gde. Jesu bili uhapšeni pre ali nismo džaba spašavali naše na parkingu. Ne znam što se tek tako odbija žalba nisam došao da lažem administraciju zbog warna.. zamolio bih vas za unwarn zato što je započeta rp situacija pre zatvora! Hvala!

maisony9

:)
Player
Hoću da razjasnim da je Ivkezz Obama ucestvovao u situaciji pošto je na twinkiju clan FIB-a i ne razumem kojom logikom on meni odbija žalbu? Objasnio mi je da sam ga ubio u zatvoru i da nije učestvovao pre zatvora u toj situaciji i da je on potvrdio adminu Bukiju da me warna zbog istog. LSPD je učestvovao u tome i tu se našao Ivkezz Obama i dobio je dva metka. Neću da pravim problem i zbrku tj da odužavam ovu situaciju ako možete da mi skinete warn pošto je očigledno došlo do nesuglasice i ne želim da 7 dana čekam za džabe. Hvala

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Prvo ne znam odakle vam ideja da sam ja rekao Bukiju da vas jaila, 2. Pucali ste u Green zoni nemate vi razloga da pucate bilo kog ko se nalazi u green zoni. Odbijeno ne spamajte vise ovakvu temu dobit ćete kaznu na forumu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom