Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16441
Players nickname
Luka Darkiin
Suspect ID
377 4917
Date of violation
Mar 17, 2022
Time of violation
17:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6BMC4mwgcW4

Luka Immortal

Player
Player
ID:377 ubija svog clana kako ga ne uhapsili.
Zatim radi VDM vise puta bez obzira sto je 7-8 sluzbenika oko njega.
Posle toga ubija mene kako ne bih uhapsio njihovog clana (MARABUNTA je organizacija).

ID:4917 radi VDM,noFRP i psuje me.

Jedno lice je cak skocilo sa brane i uradilo LTA da ga ne bi uhapsili.(nemamo njegov ID)

Ako bude problema zbog lose rezolucije snimka imam ceo pov kod sebe i mogu vam dostaviti na discord.
Clanovi MARABUNTE su na snimku.
Prvo su poceli da pucaju na kolege gde su dali kod 10-10 pojavio sam se na licu mesta posle toga cete videti sve na snimku.

Cofi

Player
Player
ID:377 ubija svog clana kako ga ne uhapsili.
Zatim radi VDM vise puta bez obzira sto je 7-8 sluzbenika oko njega.
Posle toga ubija mene kako ne bih uhapsio njihovog clana (MARABUNTA je organizacija).

ID:4917 radi VDM,noFRP i psuje me.

Jedno lice je cak skocilo sa brane i uradilo LTA da ga ne bi uhapsili.(nemamo njegov ID)

Ako bude problema zbog lose rezolucije snimka imam ceo pov kod sebe i mogu vam dostaviti na discord.
Clanovi MARABUNTE su na snimku.
Prvo su poceli da pucaju na kolege gde su dali kod 10-10 pojavio sam se na licu mesta posle toga cete videti sve na snimku.
ne clanovi marabunte nisu nego regroupa ne krivi marabuntu za ono sto org nije uradila da bi dobila warn <3 caooo

Luka Immortal

Player
Player
ne clanovi marabunte nisu nego regroupa ne krivi marabuntu za ono sto org nije uradila da bi dobila warn Mozda je moja greska ako je tako izvinjavam se,daleko da zelim nekome da smestim warm,nisam toliko nisko pao momak. ;)

Cofi

Player
Player
drago mi je svakom se desava mislim znam da nije marabunta pa ono rekoh da ti kazem :D poz srecno.

Matke Magluta

Player
Player
bato samo sam ja clan marabunte sta pricas ti, jos ja nemam veze sa ovim tj nista nisam prekrsio sto spominjes marabuntu??

Luka Immortal

Player
Player
bato samo sam ja clan marabunte sta pricas ti, jos ja nemam veze sa ovim tj nista nisam prekrsio sto spominjes marabuntu??
Kao sto rekoh moja greska,marabunta nije kriva ali svi koji su na snimku jesu osim tebe.Znaci VDM 200 na sat ko god da je ono....

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu zalbu.
  • 377 će dobiti kaznu za VDM
  • 4917 će dobiti kaznu za VDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom