Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4775
Players nickname
Filip Degen
Administrators nickname
Bastian Wagner
Date
Mar 18, 2022
Time
18:54
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/67517/#post-238227

R3XI3L

Blocked
Blocked
Pozdrav, želim se žaliti na rad radi nepravedne osude Admina Bastian Wagner prema meni. Želim da se razmotri ovaj slučaj i riješi brzo i ako treba da se Bastian Wagner makne kao admin. Hvala. Kako se moze prihvatiti FAILRP ili MG ako je covjek u crnoj majci, nismo mi zapoceli razgovor on se jos derao prije nego sto smo mi dosli, ali taj dio videa je on cut-ao.

R3XI3L

Blocked
Blocked
Na kraju se admin nije niti pojavio. Provjerite ovu zalbu i htio bih da se ovo rijesi. Hvala

R3XI3L

Blocked
Blocked
Na kraju se admin nije niti pojavio. Provjerite ovu zalbu i htio bih da se ovo rijesi. Hvala
Rekao sam mu razlog zasto zelim da se pojavi, ali se admin pravi blesav i odbija se pojaviti da mi rijesili situaciju u kojoj sam.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Koliko vidim niste više u jailu, Ali ste uradili MG, Vi ne možete znati njegovo ime, Pravedno ste prigušeni jer ste spamovali tikete stalno. Ako se derao zovnete administratora da ga mutira i rijeseno bude.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom