Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12080
Players nickname
Don Kolar
Administrators nickname
Bastian Wagner
Date
Mar 18, 2022
Time
18:54
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/67517/

Don Kolar

Player
Player
Pozdrav. Ovako nek mi neko kaze sta sam ja krivo napravio ?
Pod broj 1 svi znamo ko je tu koga provociro!
2 nista mu nisam rekao
3 on zapocinje razgovor kao sta se vidi na njegovom snimku i dere se jel se cujemo jer ga ja ignoriram sam matke se isprico
4 nikakvo pravo nema iko mene stavljat po demorgonima posto sam maksimalno korektan i pristojan i zalba je za mg jer se ne poznajemo a ja poznajem matketa sta se vidi na snimku
Ja razgovor nisam zapoceo snjim nego on snama a njegov kolega iza vrijeda i sad je on baja a ja sam budala a nisam jedne lose rijeci rekao ?
Nit ga je ko selio nit ista ima zatvorenik pokraj njega u bijelom koji je moj posao
A crni gospodin je oc posto je u oc zatvoru jel pa i da sam htio mogo sam oc pricat snjim a za to nemam potrebe

Don Kolar

Player
Player
Opcenito kad se zove za crne samo odgovarate snimi pov pa kaci na sajt brate koliko bi imo snimaka da snimam svakog ne zivim od toga da nekog strpam u jail
Zasticen je ko niko a ja koji sam maksimalno korektan cak i na sva ta napadanja vrijedanja od 9 ujutro do 3 ponoci stvarno pitaj samog matketa jel sam ikad ista krivo reko
Maknite ih ljepo iz zatvora pa se bavite snjima ili ih mute odma i gotovo sta se imam lovit snjima ako ih nesmijem ni taknut pricat snjima ni nista nek onda idu ca kad iskacu iz celije vrijedaju deru se muziku pustaju itd nije uredu da ja koji tamo 8 h dnevno zadnjih mj dana radim posao za vas i nas da mene neko na kraju kazni a nisam nista napravio

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, prekrsili ste vise puta MG pravilo. "Moras ga odmutirati", "Ime ti pise iznad glave" tako da je admin donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom