1.Ime porodice: Meduza
2. Ime vlasnik porodice- Zgembo Krhkic
3. ID Vlasnik Porodice: 8927
4. Broj kuca: 1139
5. Discord od Vlasnik porodice: miree0
6.Forum Link od Vlasnika: Zgembo.
Nastanak Porodice:
Pre par godina sa par prijatelja pomagao sam jednom coveku sto se tice pljacki i raznih poslova . Kad god bi mu mi pomogli on bi nas nagradio sa velikom sumom novca.Taj covek takodje je bio najtrazeniji covek u drzavi. Svaki policajac zeleo ga je uhapsiti ili likvidirati. Kad god bi mi dosli do njega on bi nama govorio ''Meduza'' . Jednog dana nakon jedne talacke situacije policija nam je pripremila sacekusu,tog trenutka ubili su nam sefa . OD toga dana smo se zakleli da ce mo se osvetiti policiji. Dani su prolazili a isto tako i godine , a mi nista nismo uradili policiji . Jednog dana mi je bilo dosta svega okupio sam ekipu i napravio porodicu pod imenom ''Meduza'' u znak postovanja nasem palom sefu. Svaki dan se trudimo i radimo za tu familiju , i radimo na planu kako da se osvetimo policiji .
Rankovi Familije:
1 Suspend- clan koji je izgubio poverenje
2 New member- novi clan koji treba da stekne poverenje
3 Soldato- clan koji pocinje sa stica poverenje
4 Hitman- clan porodice koji je stekao poverenje.
5 Shooter- dobar pucac
6 Kingpin- Glava novijih članova
7 Leader- Vodja akcija
8 Founder- Zamjenik porodice
9 Founder- Glava porodice
Cilj porodice:
1. Doci do Top 10
2. Imati dobar biznis
3. Praviti kvalitetan Rp.
Pravila familije:
Fam outfit:
2. Ime vlasnik porodice- Zgembo Krhkic
3. ID Vlasnik Porodice: 8927
4. Broj kuca: 1139
5. Discord od Vlasnik porodice: miree0
6.Forum Link od Vlasnika: Zgembo.
Nastanak Porodice:
Pre par godina sa par prijatelja pomagao sam jednom coveku sto se tice pljacki i raznih poslova . Kad god bi mu mi pomogli on bi nas nagradio sa velikom sumom novca.Taj covek takodje je bio najtrazeniji covek u drzavi. Svaki policajac zeleo ga je uhapsiti ili likvidirati. Kad god bi mi dosli do njega on bi nama govorio ''Meduza'' . Jednog dana nakon jedne talacke situacije policija nam je pripremila sacekusu,tog trenutka ubili su nam sefa . OD toga dana smo se zakleli da ce mo se osvetiti policiji. Dani su prolazili a isto tako i godine , a mi nista nismo uradili policiji . Jednog dana mi je bilo dosta svega okupio sam ekipu i napravio porodicu pod imenom ''Meduza'' u znak postovanja nasem palom sefu. Svaki dan se trudimo i radimo za tu familiju , i radimo na planu kako da se osvetimo policiji .
Rankovi Familije:
1 Suspend- clan koji je izgubio poverenje
2 New member- novi clan koji treba da stekne poverenje
3 Soldato- clan koji pocinje sa stica poverenje
4 Hitman- clan porodice koji je stekao poverenje.
5 Shooter- dobar pucac
6 Kingpin- Glava novijih članova
7 Leader- Vodja akcija
8 Founder- Zamjenik porodice
9 Founder- Glava porodice
Cilj porodice:
1. Doci do Top 10
2. Imati dobar biznis
3. Praviti kvalitetan Rp.
Pravila familije:
- Nema deranja u vc tokom eventa
- Nema upadanja u rec