Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1250
Players nickname
Jeff Seid
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
Mar 19, 2022
Time
17:10
Proofs
https://prnt.sc/SFIOtYpTN4tR

Jeff Seid

Player
Player
Javljam se ovom prilikom bana jer mislim da nije uredu ja sam najavio da je Zoi Seid moja RL cura, a najavio sam na diskordu niti smo ja i Zoi išta šerali, dijelili kršili nikad nismo ni jedno pravilo toga prekršili. Ja sam ljepo na doskordu najjavio da ce moja cura igrati od mene i nisam znao da se to tako gleda preko social cluba. Ja sam u caskanju tagao nadlezne nisam privatno poslao jer mislim da je uredu i da vide drugi admini. Jer sam mislio da se to gleda preko IP adresse i da ne bi bilo da ja ulazim na Zoi Seid akaunt pa sam zato i najjavio. Opet kazem niti sam znao tada da se to gleda preko social cluba i pravilo više osoba ja sam kažem opet mislio sam da se to gleda preko IP adrese. Uglavnom nikad ništa kažem nismo muljali niti smo prebacivali neka sredstva tako da molim eto nadlezne da dobro razmisle.

Stavljam sliku dokaza gdje sam tagaovao nadlezne da ce moja cura Zoi Seid doci kod mene i igrati preko moga kompa.

SLIKA: Screenshot

Status
Not open for further replies.
Top Bottom