Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za Generalno Pravilo 1.1 | Mujo Swayze

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1582
Players nickname
Zoi Seid
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
Mar 19, 2022
Time
17:10
Proofs
https://streamable.com/dfn0ca

pikaču

Player
Player
Poštovani,

Javljam se zbog nedavnog bana od strane Administratora Muje Swayze radi kršenja Generalnog pravila 1.1.

Moj RL dečko, Jeff Seid (koji je takođe dobio ban radi kršenja generalnog pravila 1.4), dana 24.12.2022. godine najavio je moj dolazak i korišćenje njegovog računara. On je poruku obaveštenja postavio na vašem zvaničnom Diskord serveru (SERVER RS - kanal ćaskanje) i na taj način obavestio nadležne admine.

Nedugo zatim, ja sam došla kod Jeffa na neko vreme i povremeno ulazila na svoj akaunt sa njegovog računara. Takođe, u to vreme Jeff je aktivno strimovao na platformi Trovo, te su admini i ostali igrači mogli videti njega na njegovom akauntu i mene na mom akauntu kako igramo sa istog računara (naravno ne u isto vreme).

Moram naglasiti da na ovaj način mi nismo izvršili zloupotrebu menjanja akauntova sa istog računara, već sam samo pokušala da održim aktivni gejmplej kao i do sada.

Slikovni dokaz četa - Diskord skrinšot

Srdačan pozdrav,
Zoi Seid

Status
Not open for further replies.
Top Bottom