Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna biografija | Frgud Omagijani | 52424

Status
Not open for further replies.

Frgud Omagijani

Player
Player
Joined
Feb 25, 2024
Messages
6

Ime:Frgud Omagijani​

Pol:Muski​

Starost:18​

Rasa:belac​

Nacionalnost:Amerikanac​

Mesto rođenja:Los Santos Rich Man​

Otac: Djiro Kalassnikov​

Majka:Iva Sethow​

Težina:75kg​

Visina:190cm​

Boja očiju:braon​

Boja kose:crna​

Tetovaže:ledjna krila​

Prednosti:dobar vozac,dobar rukovodilac oruzijem​

Slabost: Problemi sa trovanjem​


Frgud Omagijani je mladi belac rođen u Los Santos Rich Man, u bogatoj porodici Kalassnikov-Sethow. Njegov otac, Djiro Kalassnikov, bio je uspešan poslovni čovek, dok je majka, Iva Sethow, bila poznata kao humanitarna aktivistkinja.

Od malena, Frgud je pokazivao sklonost ka akciji i adrenalinskim sportovima. Već sa 10 godina, počeo je da vozi motocikl i pokazivao neverovatne veštine u vožnji. Svoju strast prema brzini razvio je još više kada je dobio prvi automobil, što je njegova porodica mogla da priušti bez problema.

Međutim, njegov život se promenio kada je napunio 16 godina. Tog dana je doživeo težak incident tokom trke automobila, koji ga je doveo na ivicu smrti. Ipak, zahvaljujući brzoj reakciji lekara, Frgud je preživeo. Međutim, incident ga je ostavio s trajnim oštećenjem jetre, što ga je činilo podložnim trovanju i drugim zdravstvenim problemima.

Nakon toga, Frgud se odlučio da se okrene drugačijem životnom putu. Uzeo je oružje u svoje ruke, pridruživši se lokalnoj bandi koja se bavila ilegalnim aktivnostima. Svoje veštine u vožnji preneo je na vožnju automobila ukradenih tokom pljački i bekstava od policije.

Iako je bio uključen u kriminalne aktivnosti, Frgud je pokazivao svoju dobrotu kroz donacije i pomoć siromašnima koje je ostavljao sa svojom bandom. Ipak, njegova vezanost za adrenalin i opasnost nije ga napustila.

Tokom jedne pljačke banke, Frgud je demonstrirao svoje veštine u rukovanju oružjem. Postao je poznat kao vođa u takvim situacijama, donoseći strategiju i hrabrost svom timu.

Međutim, njegov život se promenio kada je upoznao Anu, devojku koja je radila u banci koju su planirali da opljačkaju. Njena nevina priroda i dobrotvorni rad su ga podsetili na vrednosti koje je izgubio usled kriminalnog načina života. Odlučio je da napusti kriminal i započne novi život.

Frgud se ponovo posvetio svojoj ljubavi prema automobilima, ali ovog puta na legalan način. Postao je vozač trkačkih automobila i počeo da se takmiči na lokalnim trkama. Njegove veštine u vožnji i upornost doneli su mu brojne nagrade i priznanja.

Sada, sa 18 godina, Frgud se trudi da održi ravnotežu između svoje ljubavi prema brzini i novog života koji gradi. I dalje nosi tetovaže na leđima, podsećajući ga na svoje turbulentno prošlo vreme, ali se nada svetlijem budućnosti u kojoj će koristiti svoje veštine za dobrobit drugih.

Frgud moze koristiti bilo koje oruzijo bilo to legalno ili ilegalno heavy ili normalno zbog svojeg znanja o oruziju
Frgud moze vezati, vuci, staviti u kola, izbaciti iz kola, pruziti prvu pomoc, pretraziti, podizati stvari i opljackat sa pistoljem u ruci.
Frgud moze voziti svaki auto do 60 na sat off road (samo vozila koja mogu off road)
Frgud koristi drogu i kokain zbog njegovih kratkih zivca
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,903
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom