Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15439
Players nickname
Alice Fendi
Suspect ID
8779
Date of violation
Apr 3, 2022
Time of violation
16.38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XBl7qMaaVtI

Damjan Magluta

Player
Player
Kako sto znamo zatvor je jedna od ne skriptovanih greenzona. U greenzoni su zabranjene svakakve kriminalne radnje. Danas sam u oko 16:35 dobio obavestenje da mi je vozilo ukradeno i kao sto se vidi na povu auto je ukradeno kod zatvora ( malo je dalje od simbola za zatvor jer zatvor nije grafiran na mapi kao i FZ) i mi smo otisli da trazimo taj auto, nasli smo moj auto Plavi M8 kod vlade i nakon toga sam video tablice i video sam da je to moj auto. Auto je ukrao lice sa ID 8779 . Sve se vidi lepo i pregledno na POVu.

Srecno sa pregledavanjem
LP

Mehmed Kaan

Player
Player
Kako sto znamo zatvor je jedna od ne skriptovanih greenzona. U greenzoni su zabranjene svakakve kriminalne radnje. Danas sam u oko 16:35 dobio obavestenje da mi je vozilo ukradeno i kao sto se vidi na povu auto je ukradeno kod zatvora ( malo je dalje od simbola za zatvor jer zatvor nije grafiran na mapi kao i FZ) i mi smo otisli da trazimo taj auto, nasli smo moj auto Plavi M8 kod vlade i nakon toga sam video tablice i video sam da je to moj auto. Auto je ukrao lice sa ID 8779 . Sve se vidi lepo i pregledno na POVu.

Srecno sa pregledavanjem
LP
Vozilo nije ukradeno tu gde si stao nego na brdu pored zatvora cak je i jedan admin bio tu al ne znam koji posto je bio u spec modu

Mandzaaa

Player
Player

Srecno sa pregledavanjem
LP
pokazi pov da si ga tamo parkirao, a ne da editujes

Stameni031

Got yourself a gun
Player

Srecno sa pregledavanjem
LP
Glupost.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Sta ti jos treba od dokaza? Nek ID 8779 posalje pov pa videcete.
Šta ima on da postavlja dokaze , došao čovek ukrao auto i to je to , nit ti je auto u gz nit je on dužan da postavlja pov . Dzabe si se mučio da trimuješ video.

Damjan Magluta

Player
Player
Šta ima on da postavlja dokaze , došao čovek ukrao auto i to je to , nit ti je auto u gz nit je on dužan da postavlja pov . Dzabe si se mučio da trimuješ video.
Jel ti vidis na povu gde se nalazi auto ? Fort Zancudo i zatvor nisu grafirani na mapi to mozes sam da ides da proveris.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Jel ti vidis na povu gde se nalazi auto ? Fort Zancudo i zatvor nisu grafirani na mapi to mozes sam da ides da proveris.
Jel ti vidiš da ti admin tražio još dokaza , il postavljaj il da zatvara žalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom