Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7925
Players nickname
Zed Darkin
Suspect ID
3109
Date of violation
Apr 5, 2022
Time of violation
2:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-po2MFY--4c

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
Pre svega prava mi nisu bila procitana.Rekao je pola prava i onda je prestao. Niti mi rekao zasta sam hapsen a prava mi nisu ni jasna bila.Na 5:15 minuti cuje se kako prica preko OOC voica i razgovara sa nekim u rp situaciji koji je bio sa njim u situaciji koja se desila.Na 4:46 vadi pusku i tejzer dok ga ja udaram(Po meni je ovo PG jer ti ne bi mogao dok je neko na 5 cm od tebe i da te saketa da vadis oruzje itd, trebali su kolege iz USSS da me tejzaju itd...).Na 5:56 trazi mi licne dokumente za oruzjem u ruci takodje Rule Break.Na 7:57 me 3109 veze a u isto vreme me i 12347 tejza i onda me on pocne vuc i ona me tejza ponovo ponovo Rule Break.Na 8:55 16703 me pretrazuje i nista ne govori(nije problem ako je govorio samo neka pokaze pov posto kada hapsis uvek trebas imati POV).
I na kraju 16703 ostavlja moj prijatelja u celiji zavezanog i odlaze iz zatvora.

Miki

Player
Player
Pre svega prava mi nisu bila procitana.Rekao je pola prava i onda je prestao. Niti mi rekao zasta sam hapsen a prava mi nisu ni jasna bila.Na 5:15 minuti cuje se kako prica preko OOC voica i razgovara sa nekim u rp situaciji koji je bio sa njim u situaciji koja se desila.Na 4:46 vadi pusku i tejzer dok ga ja udaram(Po meni je ovo PG jer ti ne bi mogao dok je neko na 5 cm od tebe i da te saketa da vadis oruzje itd, trebali su kolege iz USSS da me tejzaju itd...).Na 5:56 trazi mi licne dokumente za oruzjem u ruci takodje Rule Break.Na 7:57 me 3109 veze a u isto vreme me i 12347 tejza i onda me on pocne vuc i ona me tejza ponovo ponovo Rule Break.Na 8:55 16703 me pretrazuje i nista ne govori(nije problem ako je govorio samo neka pokaze pov posto kada hapsis uvek trebas imati POV).
I na kraju 16703 ostavlja moj prijatelja u celiji zavezanog i odlaze iz zatvora.
Lol opet ovaj place.Prava ti je ocitao prava 0:56, radis fail rp rekao ti je da ti oduzima fon , fearrp, i kakav websajt kada si na vezan tejza te?
Screenshot_24.png
Rps ...Opet places jer si pao :(
Screenshot_23.png

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
Lol opet ovaj place.Prava ti je ocitao prava 0:56, radis fail rp rekao ti je da ti oduzima fon , fearrp, i kakav websajt kada si na vezan tejza te?
sta se gubis ti dalje od ganga nisi bio a kamoli pravila da znas da bi nesto pisao?

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
cuti tamo i idi se stekaj da bi me ubio.

Ari Kisha

Player
Player
Brat stavlja lisice sa puskom u rukama i odvezuje sa puskom hahahah

Ivan Drilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 3109 dobit će kaznu za MG , PG , NON RP
  • Nije dozvoljeno da se in game cuje bilo kakva ooc rasprava / pricanje , nije dozvoljeno vezivati i pretrazivati osobu sa puskom u rukama, nije dozvoljeno raditi stvari koje se smatraju nedovoljnima da bi se smatrale dobrim standardnim roleplayom.
  • ID 7925 dobit će kaznu za PG
  • Nije dozvoljeno koristiti telefon ako vam je oduzet.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom