Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected KONSTANTNO KRŠENJE PRAVILA I 17521

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Beli Zax
Suspect ID
17521
Date of violation
Aug 1, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/_yXMCGw

Beliii Zax

Player
Player
IGRAC KONSTANTNO KRSI PRAVILA ZELIM DA SE TO IJESI!!!!!

IMA TOGA JOS DOSTA!!!!

Zovqc

Player
Player
Dobro jutro od mene administracijo, htio bih nešto reći za ovu žalbu na moje ime. Uzmite u obzir da je ID 17521 i da je star već 2-3 godine. I da je zapravo ovaj broj vrlo mal što se mene tiče. Ne želim se ovime izvlačiti, jer sam prekršio ova pravila, žao mi je što sam prekršio ova pravila i htio bih se ispričati svima koje sam uvrijedio time. Također samo da nadodam da se jako trudim ne kršiti pravila jer želim nešto postići na ovome projektu to ste mogli vidjeti samim time što sam se prijavio za asistenta administracije i ne igram ovdije da bih uništavao ljudima zabavu i rp već nasuprot time, tj. da se svi zabavimo i uživamo.

Ne volim se uspoređivati sa drugima ali samo da kažem da ima ljudi koji igraju ovdije recimo 6 mjeseci i imaju ako ne i troduplo ko ja kazni i sa njima se ništa ne poduzima.

Da vam ne oduzimam vrijeme ovo je što sam imao za reći, na vama je da odlučite a ja se samo nadam najboljim rezultatima te da mogu nastavit igrat na ovom projektu. Pozdrav od mene.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom