Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11502
Players nickname
Bojan Kovacic
Administrators nickname
Mihailo Escobar
Date
Apr 6, 2022
Time
20:42
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/77479/

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Dobar dan postovana administracijo, nikad nisam imao problema s vama i stvarno mislim da su vase odluke u vecini presuda ispravne, ali ovaj put se ne bih slozio s vama. Kao sto vidite zalba je na administratora Mihaila Escobara koji je danas dodijelio demorgan meni za RDM. Mislim da ta odluka nije ispravna jer sam ja dosao po RP-u krasti panele, covijek je ciljao u mene tako da sam ja uzvratio paljbom. Takoder osoba koja me je postavila je koristila neki softver koji nije povezan sa igrom za komunikaciju o RP situaciji (pretpostavio bih Discord), a oko toga nije nista bilo poduzeto. Takoder video je moguce triman i to nije ni bilo upitno.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, dosli ste na tudji posjed i ima pravo drzati oruzije na vama i odbrojati vam 5 sekundi da napustite podrucije ili ce pucati, vi ste izasli iz helikoptera i odmah poceli pucati na igraca. Admin je donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom