Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1838
Players nickname
Arthur Kaan
Administrators nickname
Knele Drill
Date
Apr 9, 2022
Time
0000
Proofs
Knele Drill

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Kažnjen sam na RDM jer sam pucao ballase a pokušao sam da objasnim da je došlo do greške jer je naš fam member postavio meeting i ja sam došao sa shvatanjem da ga neko roba/pljacka i krenuo da pucam. Kad je sam skontao i kad su mi rekli ja sam prestao + smo sa njima otišli i našli im 2 taoca. I krenem ka svojoj kući i administrator me jaila za RDM pritom se porta do mene da mi kaže da ga ne zanima šta ću mu reći i da se žalim na forumu.
Ja tu nisam došao random nego na meeting koji je poslao član familine greškom umesto u org.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Nas dvojica smo se izvinili njima i član naše fam je rekao da je došlo do greške i sve je bilo uredu , ne znam kako mi admin govori da su mnogo ljuti i da nema govora kao da je to RDM. Od izgubljenih stvari sam imao: Paintani Heavy Sniper , 55 metkova za sniper , 61 metak za rev i rev , paintani assault rifle carabine, 250 metaka za ar .

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Kažem nije RDM jer sam došao na meeting ne znajući da nam je većina fam prešla u ballase i da je to greška i da je rešeno , ne znam zbog čega ova zabuna i jail.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Takodje kad sam poslao 2 pitanja na report dobio sam dodatnih 20 minuta za spam iako nisam upozoren. Pohvala za admina Sake Sakic koji je došao i saslušao situaciju i takodje mi je rekao da je Administrator nov tako da nije lepo sa njegove strane.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
3 sata sam u jailu, nije problem to ću sve odslužiti kao i svaki put . Sami bih zamolio Admine ako mogu da mi vrate stvari.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom