Doticni igrac po imenu Kvizi Jitsu je poceo previse da krsi pravila i da kvari Role Play drugim igracima, vec po ko zna koji put mi je pokvario role play zato sto nepoznje dovoljno role play pravila. Vredja sve zive i mrtve kada ga ubiju u areni kao i sam grand projekatm smatram da ovakav igrac treba da bude kaznjen za ovo sto radi.
Evo neke zalbe na kojima je kaznjen naravno mnogo vise puta je kaznjen In Game kada ga speca Admin
Smatram da igrac previse krsi pravila i nema postovanje prema serveru, i da treba da bude kaznjen za to hvala na ulozenom vremenu sacrdan pozdrav.
Svaki OFF TOPIC da bude kaznjen!!!
Evo neke zalbe na kojima je kaznjen naravno mnogo vise puta je kaznjen In Game kada ga speca Admin
Approved - Doxxing I 52922
U povu se jasno vidi da mi preti irl, plus je rekao na pocetku da ne mogu da ga banuju koliko moze da napravi naloga :D
gta5grand.com
Approved - G. P. 6.15 | 22266
Igrac je odbrojao 5 sekundi za 2 sekunde, mislim da se tako ne broji. Ja pocinjem da ga pucam nakon 5 normalnih i nakon njegovog pucanja.
gta5grand.com
Approved - Offtopic CC | 22266
... Bukvalno se rade oglasi i oni opet nemogu da čekaju 1 minut preteruju.
gta5grand.com
Approved - FearRP I 22266
Sve u pov na kraju nije dosla visa sila zato sam ga i kacio inace da je dosla nebi kacio al dobro razumem da nema vise sile ujutru
gta5grand.com
Approved - Pravilo zelene zone 1.2, Ghetto Pravilo 1.8 | ID 19249, 22266
1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | UPOZORITI 1.2 Zabranjena je kupovina oružja, droga. Također i za otmicu, pljačku ljudi i stavljanje torbi na glavu igračima. / Upozori kontam nov je id, al sramota posle sam im objasnia da to ne smeju, jos je njih dvoje...
gta5grand.com
Smatram da igrac previse krsi pravila i nema postovanje prema serveru, i da treba da bude kaznjen za to hvala na ulozenom vremenu sacrdan pozdrav.
Svaki OFF TOPIC da bude kaznjen!!!