Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ferhat İETT

Player
Player
Adınız IRL: Ferhat Güler
Yaşınız (IRL): 25+
Saat dilimi + ülke: UTC
Sunucu Saatine Göre Hangi saatten hangi saate kadar oynadığınız (24 Saatlik Zaman Formatı Kullanılarak XX:XX ila XX:XX): 05:00 - 12:00
Günlük çevrimiçi olma süresi (saat): 6-7 Saat (Hafta Sonları Daha Fazla Kilometre)
Discord Kimliğiniz: ferhatgulerr
Karakterlerinizin adı (IC): Ferhat Güler
Oyun içi görüntüler: 88972
Oyun içi seviyeniz: 13+
Konuşulan diller: ingilizce almanca arapca ve bazi çok diller
Hangi bölümün küratörü olmayı tercih etmesi (Eyalet veya Suç): Eyalet
Ek bilgi
Neden yönetici olmak ve RP-life'dan dağıtılmak? - Başlarken, Şehirdeki Etkinliğimden Dolayı Yönetici Olmayı Çok İsterdim, Yönetici Ekibinin Daha Hızlı Tepki Vermesine ve Ekibi Aktif Hale Getirmesine Yardımcı Olurdu. Yönetici Olmak İstiyorum Çünkü Bir Vatandaş (Oyuncu) Olarak, Hukuk Örgütlerinde Çok Fazla Deneyim Kazandım. Yaşıma Göre Deneyimim İki Katından Fazla. Bir Oyuncu Olarak Tamamım. Örgütlerde Olmuşum Gibi, düzenli Örgütlerle İlgili Tüm İşleri Yaptım ve Buna Çok Fazla Özveri Kattım. Yönetici Olma Şansım Olursa, Tüm Zamanımı Yönetici Ekibine Vereceğim ve Örgütle İlgili Tüm İşlere Yapacağım. Yönetici Ekibinin Nasıl Çalıştığını Deneyimlemek İstiyorum. Yöneticiyle İlgili Herhangi Bir Zorlukla Yüzleşmeye ve Zamanımı Ekibe Adama Hazırım.

Güçlü olanlar nelerdir?
- Takıma Adanmışlık
- İnsanlarla Koordinasyon
- Hızlı Öğren
- Liderlik Kalitesi
- Çoklu Sipariş

Peki ya siz?
- Utangaçlık

Yönetim ekibine hangisini yapabilirsin?
- Şehirdeyken, öncelikle Biletlere Çok Hızlı Cevap Vermeyeceğim. Yeni Vatandaşların Büyümesine Yardımcı Olacağım ve şehirde yeni bir vatandaşın nasıl bilgili oldukları için sahip oldukları her sorunda onlara yardımcı olacağız. Vatandaşların onun iki yaşında dinleyerek kararları olgun bir şekilde gelecek. Yeni içeriklerin ve bunların temel sunucularının değiştirilmesine ve değiştirilmesine izin verilmedi. Benden üst düzey yöneticilere itaat rejimi ve bana söylenen her işi her zaman yapıyorum. Kadınlar arasında rol yapma oyununu teşvik etmek. Üst Düzey Yöneticilere Her Zaman Hata Yapmadan İşlerinde Yardımcı Olacağım.

İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetebildiğinizda bir işletmeye sahip olabileceğiniz zamanlar)
- Evet.

Şu anda veya yakın gelecekte aktif olmanızı engelleyen herhangi bir IRL sorunu veya durumu var mı?
- hayır bazen yemek molası verir ve sonra hep aktifim.

Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
yok.

LSPD - COS 28. Sıra
FIB - Süpervizör 23. Sıra
NG - Her Şeyin Yardımcı Küratörü, COS 28. Sıra
SAHP - 27 Genelkurmay Başkanı
GOV - Devlet Bakanı, 25. Sıra
EMS - Doktor 9 sıra
Li - Gazetecilik Stajyeri 7. Sıra

Status
Not open for further replies.
Top Bottom