Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku Administratora | Jerry Tomphson

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5954
Players nickname
Shatara Armone
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Apr 16, 2022
Time
16:49
Proofs
https://imgur.com/a/cg6bvAR

maisony9

:)
Player
U pitanju je kradja iz skladista, navedeni ID 5954 je pri izlasku iz familije Armone sadasnja Spartan Legion ukrao iz skladista gunove i municiju.
Ja sam lepo naveo u navedenoj zalbi da je decko ID 5954 vratio sve sto je uzeo i da se provere LOGOVI.
Izvolite dokaze i zamolio bih da utvrdite moje dokaze time sto cete pogledati LOGOVE, Hvala :)!
Vreme i Datum: 16:49 / 16.04.2022
Proofs: ( 4 slike imate )

ID 5954 nema pristupa forumu pa ja kao njegov drugar podnosim zalbu zato sto sam ucestvovao u vracanju stvari i od mog dzepa je takodje vraceno, pa bih vas zamolio da decka unbanujete posto je vraceno sve. Hvala jos jednom!

maisony9

:)
Player
  • ID 5954 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.3
  • 6.3 Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe.
  • I nakon toga sto je on vracao, uzimao je puno vise.

Ja i Doticni 5954 smo otisli do Nani-a Yip-a ID 2102 i pitali smo sta sve nedostaje posto je on pre toga vratio 2K rev municije, 20 revolvera, i 3K Assault Rifle municije, rekao nam je koliko fali i mi smo vratili
    705 rev ammo
    7 revolvera
    Zbog nedostatka municije ja 2741 sam iz svog dzepa dao ID-u 2102 :
    300K $
    700K $

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, zalba ce biti odbijena iz razloga jer zalbu mora postaviti osoba koja je dobila kaznu. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom