scim ti zamaras ljude ahahahaha svakako nisi ubijen bio nego taj do tebe da sam htio da te ubijem vjeruj mi krvario bi ispred mene, nasao taksistirati na purge imas prijava veceras vise nego iko ikad na forumu, nemas ruke za pucati pa si nasao da ljude objavljujes na forum, budi pozdravljen djecak.
Dobro znas pravila i sve su admini rekli da okacim na forum dzaba sam im se obratio tako da vec kad krsis pravila onda budi spreman da snosis posledice. Pozdrav momak to sto su vam ubacili event mogu se postovati neka pravila
ko ti je kriv sto naletis svojim auticem tu gdje se puca idi ti jos kaci ljudi al gledaj sljedeci put da te neko ubije pa da okacis dok radis kao taksista, zabranjeno je ubijanje a ti si dobio samo zalutali metak, tako da ta pravila koja ja "krisim" procitaj malo bolje
Samim tim krsis sto nemas RP ime ovde pucas na taksi na koji ne bi smelo i pogadjas mene ubijas coveka koji mi placa da ga prevezem od tacke A do tacke B samim tim prekidas mi posao tako da ja ne znam sta ti tu nije jasno ... zavrsio sam raspravu admini ce odluciti sta ce biti Pozdrav.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.