Ime Porodice: UTOPIA
Leader Porodice: Mihailo Santoro
ID vlasnika Porodice: 16917
Broj kuće od Porodice: 249
Discord Leadera Pordice: Miksa#6352
Link forum profila: Mihailo Santoro
Logo Porodice:
----- Istorija Porodice -----
Pre 2 ipo meseca pronašao sam se sa moja dva brata, koja su bila u dom za nezbrinutu decu dok nisu napunili 18 godina i krenuli sami o sebi da se brinu. Naši roditelji su pre 7 godina umrli u teškoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj smo moja 2 brata i ja preživeli, odveli su nas u bolnicu a nakon toga u moju braću su odveli u dom. Ja kao najstariji sam radio razne poslove da bih nekako imao da preživim. Kada sam pronašao moja dva brata otvorili smo odma porodicu i krenuli da skupljamo članove, kupili smo naftnu bušotinu da bi imali nekako da očuvamo i nahranimo našu porodicu, bavili smo se sve legalnim poslovima ali nam je više dosadilo i malo para zarađujemo od toga i zato smo rešili da se okrenemo ilegalnim poslovima i krenemo da pljačkamo prodavnice i da robamo ljude.
----- Ciljevi Porodice -----
- Imati što više biznisa
- Biti što uspješniji na ratovima porodica
- Pomagati jedni drugima
- Osvajati što više sfera uticaja.
----- Porodična pravila -----
- Nema vređanja i ponizavanja ostalih članova
- Ne sme se krasti sa balansa porodice
- Sloga izmedju članova
----- Rankovi u porodici -----
1. Junior
Junior je početnik koji još treba da nauči osnovna pravila porodice i grada. Nema puno mogucnosti i odgovornosti u porodici .
2. Senior
Senior ima pristup osnovnim vozilima porodice. Služi za pomoc na događajima.
3. Soldier
Soldier brani porodične biznise, spreman da izgubi život za porodicu.
4. Major
Major podučava niže rankove o porodičnim stvarima. Ima pristup osnovnim vozilima.
5. Loyal
Porodica mora da ima poverenje u njih, imaju pristup biznisima i vozilima.
6. Captain
Captain mora da zna sva pravila evenata, spreman na svaki rizik, predvodi dogadjaje.
7. Brother
Ovi članovi su elita, nose porodicu kada je najteže.
8. Zamenik
Članovi koji su u porodici preko 20 godina, sposobni su da vode porodične poslove.
9. Direktor
Leader Porodice: Mihailo Santoro
ID vlasnika Porodice: 16917
Broj kuće od Porodice: 249
Discord Leadera Pordice: Miksa#6352
Link forum profila: Mihailo Santoro
Logo Porodice:
----- Istorija Porodice -----
Pre 2 ipo meseca pronašao sam se sa moja dva brata, koja su bila u dom za nezbrinutu decu dok nisu napunili 18 godina i krenuli sami o sebi da se brinu. Naši roditelji su pre 7 godina umrli u teškoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj smo moja 2 brata i ja preživeli, odveli su nas u bolnicu a nakon toga u moju braću su odveli u dom. Ja kao najstariji sam radio razne poslove da bih nekako imao da preživim. Kada sam pronašao moja dva brata otvorili smo odma porodicu i krenuli da skupljamo članove, kupili smo naftnu bušotinu da bi imali nekako da očuvamo i nahranimo našu porodicu, bavili smo se sve legalnim poslovima ali nam je više dosadilo i malo para zarađujemo od toga i zato smo rešili da se okrenemo ilegalnim poslovima i krenemo da pljačkamo prodavnice i da robamo ljude.
----- Ciljevi Porodice -----
- Imati što više biznisa
- Biti što uspješniji na ratovima porodica
- Pomagati jedni drugima
- Osvajati što više sfera uticaja.
----- Porodična pravila -----
- Nema vređanja i ponizavanja ostalih članova
- Ne sme se krasti sa balansa porodice
- Sloga izmedju članova
----- Rankovi u porodici -----
1. Junior
Junior je početnik koji još treba da nauči osnovna pravila porodice i grada. Nema puno mogucnosti i odgovornosti u porodici .
2. Senior
Senior ima pristup osnovnim vozilima porodice. Služi za pomoc na događajima.
3. Soldier
Soldier brani porodične biznise, spreman da izgubi život za porodicu.
4. Major
Major podučava niže rankove o porodičnim stvarima. Ima pristup osnovnim vozilima.
5. Loyal
Porodica mora da ima poverenje u njih, imaju pristup biznisima i vozilima.
6. Captain
Captain mora da zna sva pravila evenata, spreman na svaki rizik, predvodi dogadjaje.
7. Brother
Ovi članovi su elita, nose porodicu kada je najteže.
8. Zamenik
Članovi koji su u porodici preko 20 godina, sposobni su da vode porodične poslove.
9. Direktor
Last edited: