By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti si ooc igrac 10 min pre eventa,mi nismo poceli da te hapsimo dok si bio ooc igrac,vec dok si bio ic.Kao drugo nisi ni spomenuo da idete na infromal tokom cele situacije,ako treba dostavicu pov cele situacije.Trebali smo ici na resurse u 14:40 medjutim dosli su oni i pohapsili nas.Ja im se derem pustite nas ovog momenta oni nas ne slusaju.Zato kacim ovo, posto ovo nije prihvatljivo
Kao sto vidim tvoji prijatelji rade teski MG preko radia time sto spominju rp,koliko igraca igra igricu,kako fib ne zna da RP-a itd...Trebali smo ici na resurse u 14:40 medjutim dosli su oni i pohapsili nas.Ja im se derem pustite nas ovog momenta oni nas ne slusaju.Zato kacim ovo, posto ovo nije prihvatljivo
Momak bio si u parametru u kome je neko otvorio paljbu na sluzbena lica ? Sta nije jasno ? Imamo potpuno pravo da te pretresemo.Bio si uhapsen takodje zato sto si imao xxx rev,ne znam kakve palice spominjes ?Dobro vi serite koliko ocete.Da budem fin povlacim zalbu.Ovo im je zadnji put.Uhapsili su me jer su rekli da ih pucam, a imam palicu kod sebe.STRASNO!