Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15394
Players nickname
Kyle Fox
Suspect ID
834,14531,4992,1013
Date of violation
Apr 17, 2022
Time of violation
14:30PM
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FoGavR1O38

Mixa Dior

Player
Player
Trebali smo ici na resurse u 14:40 medjutim dosli su oni i pohapsili nas.Ja im se derem pustite nas ovog momenta oni nas ne slusaju.Zato kacim ovo, posto ovo nije prihvatljivo

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
10min prije eventa si ooc igrac, ti do tih 10min moras prekinut svaku rp situaciju, snimak je u 14:26 sto je 4min prije nego postajes ooc igrac znaci da su imali svako pravo uhapsiti te, FIB je postupio kako treba

ItsAlex

сука блять
Player
Trebali smo ici na resurse u 14:40 medjutim dosli su oni i pohapsili nas.Ja im se derem pustite nas ovog momenta oni nas ne slusaju.Zato kacim ovo, posto ovo nije prihvatljivo
Ti si ooc igrac 10 min pre eventa,mi nismo poceli da te hapsimo dok si bio ooc igrac,vec dok si bio ic.Kao drugo nisi ni spomenuo da idete na infromal tokom cele situacije,ako treba dostavicu pov cele situacije.
banner4.jpg

Mixa Dior

Player
Player
Dobro vi serite koliko ocete.Da budem fin povlacim zalbu.Ovo im je zadnji put.Uhapsili su me jer su rekli da ih pucam, a imam palicu kod sebe.STRASNO!

ItsAlex

сука блять
Player
Kao sto vidim tvoji prijatelji rade teski MG preko radia time sto spominju rp,koliko igraca igra igricu,kako fib ne zna da RP-a itd...
banner4.jpg

ItsAlex

сука блять
Player
Dobro vi serite koliko ocete.Da budem fin povlacim zalbu.Ovo im je zadnji put.Uhapsili su me jer su rekli da ih pucam, a imam palicu kod sebe.STRASNO!
Momak bio si u parametru u kome je neko otvorio paljbu na sluzbena lica ? Sta nije jasno ? Imamo potpuno pravo da te pretresemo.Bio si uhapsen takodje zato sto si imao xxx rev,ne znam kakve palice spominjes ?
banner4.jpg

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Zdravo ja imam prijedlog a to je da se ne spama na forumu već da odete in game ili na Discord i popričate. 👍

Status
Not open for further replies.
Top Bottom