Bagovalo mi u glavi nisam bezao od likova razumes frp da sam bezo od njih ng nsm pusku bacio jer mi bagovalo.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Oci pov od admina!!!Bagovalo mi u glavi nisam bezao od likova razumes frp da sam bezo od njih ng nsm pusku bacio jer mi bagovalo.
Kakav dokazdokazi zahtijevani od administratora
Ljubi te brat da ti objasnim ja ne ocekujem da mi naleti neka budala i bas tad da snimam ocu svoj rp da imam a ne stalno neki debili kolko puta mi jebu majku oca i sve mrtvo a ne snimim razumes u tome je problem sad sam kupio prime da se brzo unjailam i laku noc uzivaj al nemojte ovako strogo rokati pozdrav.Kakav dokaz
trazio je dokaz od admina, opusti se maloLjubi te brat da ti objasnim ja ne ocekujem da mi naleti neka budala i bas tad da snimam ocu svoj rp da imam a ne stalno neki debili kolko puta mi jebu majku oca i sve mrtvo a ne snimim razumes u tome je problem sad sam kupio prime da se brzo unjailam i laku noc uzivaj al nemojte ovako strogo rokati pozdrav.