Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vladan Vukov

Player
Player
Ime familije : Amigosi
Ime vlasnika familije i id: Vladan Vukov | 14273
Broj kuce od porodice: 1045
Forum link od vlasnika familije: Vladan Vukov
Ime i tag vlasnika familije na discordu: Vladan Vukov#9837
Logo familije:

Pre nekoliko godina, moja dva brata i ja kada smo imali 9 godina izgubili smo roditelje, mi smo sami odrasli u "Rusiji". Nas troje saznali smo da su nam roditelji zapravo ubijeni od strane velike bande iz "Los Santosa", kako bi mali para morali smo da idemo na farmu i da sadimo semenke tako smo mi poceli da zaradjujemo para kada smo odrasli isli smo da polozimo za vozacku dozvolu i svi smo prosli.Isli smo da radimo i druge poslove kupili smo i auto a onda smo ga prodavali i tako smo kupovali i prodavali za velike pare.Kao mali smo hteli da se osvetimo toj bandi sto su ubili nase roditelje tako da smo morali da zaradjujemo i preselili smo se u kriminalni grad "Los Santos" i stvorili smo sve sto nam treba da se osvetimo za to kroz sta smo sve prosli.U pocetku smo trazili nove clanove da nam pomognu u tome.Nasa familija se zove Amigosi, imamo sve sto nam treba, skupili smo mnogo clanova za nas cilj. Samo nam fali jos nesto ali i to ce da se ispuni, kada dobijemo to sto nam treba zavrsicemo nas cilj.Kasnije smo poceli da se bavimo i legalnim i ilegalnim poslovima i postali jedna od jacih porodica.

Rankovi u Porodici:
1. Kazneni rank
2. Regrut
3. Farmer
4. Porucnik
5. Ekspert
6. Mafijas
7. Vodja pljacki
8. NAREDNICI
9.Zamenik sefa AMIGOSA
10.Sef AMIGOSA

Pravila u porodici:
1. Postovanje vecih rankova.
2. Strogo zabranjeno vredjanje i omalovazavanje drugih clanova kao i clanova porodice.
3. Zabranjeno krsenje pravila grada
4. Obavezno biti na svakom porodicnom eventu u slucaju da neko ne bude mogao nek napise razlog zasto ne moze inace obavezno.

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom