Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Los Santos Vagos fail | MG, G.P 3.2, getto pravilo 1.7, pucanje u GZ

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13557
Players nickname
Kiree Abi
Suspect ID
13446
Date of violation
Apr 19, 2022
Time of violation
17:10
Proofs
https://youtu.be/HFEcwO-2iz0

Kire Abi

Player
Player
Ovako ja sam se sa mojim drugom vozio po auto putu te nas je nekoliko auta Vagosa zaustavila uzeli su nas kako taoci te su se ponasali drsko prema nama ID 13446 nije nosio 51% boje ganga nosio je samo gornji dio, ID 4563 me je pretrazio 2-3 puta i krao mi gotovinu u GZ to spada pod robanje u GZ, posle nekog vremena jedan od likova je reko IC memati unmute to znaci da MG-aju, jedan od clanova je reko mok drugu ajde stani tamo picka ti materina to spada pod G.P 3.2 sve se vidi na POV-ovima.

Ari Kisha

Player
Player
Ovako ja sam se sa mojim drugom vozio po auto putu te nas je nekoliko auta Vagosa zaustavila uzeli su nas kako taoci te su se ponasali drsko prema nama ID 13446 nije nosio 51% boje ganga nosio je samo gornji dio, ID 4563 me je pretrazio 2-3 puta i krao mi gotovinu u GZ to spada pod robanje u GZ, posle nekog vremena jedan od likova je reko IC memati unmute to znaci da MG-aju, jedan od clanova je reko mok drugu ajde stani tamo picka ti materina to spada pod G.P 3.2 sve se vidi na POV-ovima.
video ti nije dostupan

Ognjen Pluxury

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.
  • Popravi link od POV, ne može se ući
  • Imas 6 sati da ispravis ovo

Kire Abi

Player
Player
Izvinjavam se sad cu da popravim stavit cu jedan video samo jer ne da mi vise linkova pa kad udjes u video idi na moj kanal pise sve fail za vagose

Kire Abi

Player
Player
Stavio sam pov od mga gore evo ti pov-ovi od drugih failova jer mi ne da da stavim vise linkova

Zivac Smoke

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
● Nakon prekršaja prošlo je 2 dana
● Također organizacija više nema lidera

Status
Not open for further replies.
Top Bottom