Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Molba za unban | generalno pravilo 1.1 ivkezz obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20103
Players nickname
Slavko Vuksa
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Apr 23, 2022
Time
22:00
Proofs
Molba za unban | administrator Ivkezz Obama generalno pravilo 1.1

Relja Matic

Player
Player
Znam da ne smem da dajem moj nalog nikome ali ja kuci imam jedan pc a moj brat ne zivi sa mnom nbtn duga prica nego zivi kod mog strica ja sam u nedelju otiso tamo na rucak i on je zeleo da igra a mladji je i zao mi ga ja sam uso preko njegovog kompa na acc i igrao sam ja on je gledao i bilo mu je kao da on igra igrao sam pola sata i smorilo ga je izasao sam sa acc obriso grand i nikad vise nisam ulazio ja vas stvarno molim da ne dobijem perma ban zbog te gluposti i molim vas za unban aktivan sam na srv po 15h dnevno i nmg bez granda nadam se da cete prihvatiti zalbu i da cu ja dobiti unban hvala vam puno unapred.

Relja Matic

Player
Player
Znam da ne smem da dajem moj nalog nikome ali ja kuci imam jedan pc a moj brat ne zivi sa mnom nbtn duga prica nego zivi kod mog strica ja sam u nedelju otiso tamo na rucak i on je zeleo da igra a mladji je i zao mi ga ja sam uso preko njegovog kompa na acc i igrao sam ja on je gledao i bilo mu je kao da on igra igrao sam pola sata i smorilo ga je izasao sam sa acc obriso grand i nikad vise nisam ulazio ja vas stvarno molim da ne dobijem perma ban zbog te gluposti i molim vas za unban aktivan sam na srv po 15h dnevno i nmg bez granda nadam se da cete prihvatiti zalbu i da cu ja dobiti unban hvala vam puno unapred.
Slavko Vuksa |20103

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Neces dobiti unban svaka naredna zalba na ovu temu smatrat ce se kao offtopic i samaim tim bit ce kaznjena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom