Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
elliot_derwain
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
Apr 22, 2022
Time
00:00
Proofs
Caption

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
Pozdrav proslo je 4 dana odkad sam dobio ban, prije svega zelim reci da se ispricavam sto trosite vrijeme na moje besmislene zahtjeve i molbe. Pa da krenemo, dobio sam ban od strane Muje za 3 Warna, imao sam 2 warna i dobio sam 3 za GP 6.15, Desavanja su bila ovakva: Sve je pocelo kada sam se helikopterom zabio u banderu na autoputu, i helikopter je eksplodirao zajedno samnom, To su culi momci koji imaju Fam House pored autoputa i odlucili su doci na autoput i ispucati me bez ikakvog RP razloga. Dosao je administrator, John Zambada, zvao sam jer su ljudi pucali bez razloga po meni i onda je dosao i pricali smo ja, glavni iz te porodice i administrator. Tokom razgovaranja momak iz porodice derao se na mene cijelo vrijeme kako govorim neistinu a prepricavao sam adminu i samo ga zamolio da objasni momcima da KOS na autoputu nije postojeci, nego da vrijedi samo u getu. Nakon sto sam ga zamolio doticni administrator mi je rekao kako nisam u pravu i da je KOS u getu i van grada dozvoljen i kako je vidio sve, medjutim momak iz porodice se nastavio derati nakon cega sam burno reagirao i onesvjestio ga. Doticni administrator nakon toga kaznio je mene za navedeno pravilo 6.15, a rekao je da je dozvoljeno ubijanje ( KOS ) na autoputu. Znam da sam prekrsio pravilo, samo bih zamolio za sansu da dobijem unban, slobodno mi stavite nazad 2 warna i obecajem da se ovakve situacije vise nece desavati, hvala vam na razumijevanju i ispricavam se na tracenju vremena. Sve sto trazim je sansa za ispravak!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom