Pozdrav proslo je 4 dana odkad sam dobio ban, prije svega zelim reci da se ispricavam sto trosite vrijeme na moje besmislene zahtjeve i molbe. Pa da krenemo, dobio sam ban od strane Muje za 3 Warna, imao sam 2 warna i dobio sam 3 za GP 6.15, Desavanja su bila ovakva: Sve je pocelo kada sam se helikopterom zabio u banderu na autoputu, i helikopter je eksplodirao zajedno samnom, To su culi momci koji imaju Fam House pored autoputa i odlucili su doci na autoput i ispucati me bez ikakvog RP razloga. Dosao je administrator, John Zambada, zvao sam jer su ljudi pucali bez razloga po meni i onda je dosao i pricali smo ja, glavni iz te porodice i administrator. Tokom razgovaranja momak iz porodice derao se na mene cijelo vrijeme kako govorim neistinu a prepricavao sam adminu i samo ga zamolio da objasni momcima da KOS na autoputu nije postojeci, nego da vrijedi samo u getu. Nakon sto sam ga zamolio doticni administrator mi je rekao kako nisam u pravu i da je KOS u getu i van grada dozvoljen i kako je vidio sve, medjutim momak iz porodice se nastavio derati nakon cega sam burno reagirao i onesvjestio ga. Doticni administrator nakon toga kaznio je mene za navedeno pravilo 6.15, a rekao je da je dozvoljeno ubijanje ( KOS ) na autoputu. Znam da sam prekrsio pravilo, samo bih zamolio za sansu da dobijem unban, slobodno mi stavite nazad 2 warna i obecajem da se ovakve situacije vise nece desavati, hvala vam na razumijevanju i ispricavam se na tracenju vremena. Sve sto trazim je sansa za ispravak!