By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da te pitam samo kada sam prvi put dosao ubili ste me kako je opet moguce da udjem u krug i da me ubijete???Imamo pov da su dosli kad je raid bio u toku , sutra saljemo pov .
Pitanje je kako ste usli u ponovo u raidDa te pitam samo kada sam prvi put dosao ubili ste me kako je opet moguce da udjem u krug i da me ubijete???
Nista moracemo da se raspravljamo preko foruma imamo i pov od 20 min , tvoji ljudi su se zalili zasto ih pucamo na raidDa te pitam samo kada sam prvi put dosao ubili ste me kako je opet moguce da udjem u krug i da me ubijete???
A imam pitanje kako si ponovo usao iako traje raid nije mi jasno ,zvao sam bogove i rekao mi je kao samo kaci na forum i to je to .Nista moracemo da se raspravljamo preko foruma imamo i pov od 20 min , tvoji ljudi su se zalili zasto ih pucamo na raid
Imam pitanje kako zapocinjete raid sa cetiri coveka da li je to dozvoljeno?A imam pitanje kako si ponovo usao iako traje raid nije mi jasno ,zvao sam bogove i rekao mi je kao samo kaci na forum i to je to .
To nije moguce kada covek bude ubijen na raid-u ne moze uci na raid dok se ne zavrsi to bi valjda trebao da znas.Pitanje je kako ste usli u ponovo u raid
naravno da jesteImam pitanje kako zapocinjete raid sa cetiri coveka da li je to dozvoljeno?
nista rekao sam cekam admina da mi kaze da posaljem povTo nije moguce kada covek bude ubijen na raid-u ne moze uci na raid dok se ne zavrsi to bi valjda trebao da znas.
necu da se raspravljam cekamo admine i to je to pa nek odluci .To nije moguce kada covek bude ubijen na raid-u ne moze uci na raid dok se ne zavrsi to bi valjda trebao da znas.
Covece nemoj da skreces sa teme dva puta vratiti se na raid je nemoguce,ali moguce je da ste vi pucali posle zavrsenog raid-a i napali ste sa 4 coveka porodicu a treba minimum 5.nista rekao sam cekam admina da mi kaze da posaljem pov
i kao lider familije bi ti trebao to da znas al nema vezeImam pitanje kako zapocinjete raid sa cetiri coveka da li je to dozvoljeno?
pitaj admina ajdei kao lider familije bi ti trebao to da znas al nema veze
Najbolje se ne raspravljati kada neko nema argumente.necu da se raspravljam cekamo admine i to je to pa nek odluci .
druze bilo nas je 7 online jel ti znas da ja mogu sam da vas raid pitaj pa ce ti biti sve jasnopitaj admina ajde
Kaze mi lik koji puca ljude posle raid-ai kao lider familije bi ti trebao to da znas al nema veze
Postovani admine sutra saljemo pov i imamo svi dokaze tako da nije problem sto se tice dokaza .Kaze mi lik koji puca ljude posle raid-a
Da imas POV poslao bi ga odmah a ne bi odugovlačio do sutra da sačekaš šta će ti ljudi iz familije rećiPostovani admine sutra saljemo pov i imamo svi dokaze tako da nije problem sto se tice dokaza .
Srdačan pozdrav
Brate ajde objasni zasto ste nas pucali posle raid-a?druze bilo nas je 7 online jel ti znas da ja mogu sam da vas raid pitaj pa ce ti biti sve jasno