By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne cuje se njegov glas. Video je editovan vrv ili snima preko nekog ne dozvoljenog programa.kao sto se vidi u pov jedna puska je bila uperena a ja sam dobio zatvor za Fear rp i admin prije dva dana mi kaze ako ti je jedan puska uperena i sad odjednom me lik jaila sto mi je bila jedan puska uperena
+Mass mg na discordu.Ne cuje se njegov glas. Video je editovan vrv ili snima preko nekog ne dozvoljenog programa.
Snimam sa geforce experience i po cemu je editovan ja imam upaljen instant replay 10 zadnjih minNe cuje se njegov glas. Video je editovan vrv ili snima preko nekog ne dozvoljenog programa.
bitno je da se u timovom POVu cuje da i vi volite pricat na discord+Mass mg na discordu.
Snimam sa geforce experience i po cemu je editovan ja imam upaljen instant replay 10 zadnjih min
Nebitni ne snima tvoj glas. Hvala.i kako mi je video sniman preko OBS ili tako nesto ako se vidi kad alt+tab na discord
Nebitno*Nebitni ne snima tvoj glas. Hvala.
Imao si dve puske na glavi sto je dovoljno za pesaka. Plus nisi ispunjavao njegove naredbe i pricao si na diskord sa drugarima. Admin nista zgresio nije dobio si sta zasluzujes.kao sto se vidi u pov jedna puska je bila uperena a ja sam dobio zatvor za Fear rp i admin prije dva dana mi kaze ako ti je jedan puska uperena i sad odjednom me lik jaila sto mi je bila jedan puska uperena