Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Possible cheat | id:0000 - Nikolaj Valujev

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21001
Players nickname
Max Gold
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 30, 2022
Time of violation
8
Proofs
https://youtu.be/zOPNGUiZeOA

vaskez.

Vaskez Nicc
Player
Nije mi jasno kako mi skinuo full hp, a cini mi se da mi je jedan hitac upucen. Nisam neki pucac, samo me zanima kako, cisto informativno, jer par evenata, brat sam rijesi sve haha

Mirko Zlikovski

Douple taped
Player
Nije mi jasno kako mi skinuo full hp, a cini mi se da mi je jedan hitac upucen. Nisam neki pucac, samo me zanima kako, cisto informativno, jer par evenata, brat sam rijesi sve haha
Ako nisam i ja slijep, cini mi se da te je lik prije vec pogodio.

vaskez.

Vaskez Nicc
Player
Da da, nemam nista protiv, samo mene zanima ovo, jer vidis kad me pogodio, nahilao sam se, vidis da sam se napunio, zatim pao

Mirko Zlikovski

Douple taped
Player
Da da, nemam nista protiv, samo mene zanima ovo, jer vidis kad me pogodio, nahilao sam se, vidis da sam se napunio, zatim pao
A to je i meni uvek ali bas uvek, sve dok ti ne prodje par sekundi dok se hilas ili dok ne zavrsis jedenje nece racunati taj nahilani hp. 1001 put su me tako ubili i uvjek sam se izbijao...

vaskez.

Vaskez Nicc
Player
Ma nista ja nisam htio brate, nit ban za njega, ni slicno, samo me zanima da li moram animaciju ispostovati

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nije završeno hilovanje i mogao vas je ubiti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom