Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora | Tom Chivas

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Soprano
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
May 1, 2022
Time
12:34
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/93935/

Matke Magluta

Player
Player
Prvo, Nesad koristi tudji video i prica neke nepovezane stvari, po pravilu on sme da ima 25 metkova i 1 pistolj, Miljan je imao i balaklavu nakon toga, ne vidim razlog smanjenja glasova?
Ranije pocinjene kazne: koliko ja to znam to su novcane kazne koje nisu prekrsajne ili stoje u dosijeu, te kazne se ne mogu obrisati nikako, pritom te kazne su mi napisali od jednom pre 2 meseca kada mi je Viktor Travar psovao majku i pucao u fam dvoristu pa su pravili mass fail, e tada su mi pisane kazne te jer sam pusten, pa ako ne mogu da me zatvore onda novcane....
Iz kog razloga se meni smanjuju glasovi? Kad ni jedno pravilo nisam prekrsio.

Matke Magluta

Player
Player
Pritom isti taj Nesad iliti Nesosone je svima zapecatio 2 puta biznise u prosloj vladi i clan je protivnicke stranke.

Miljan Angel

From Serbia
Player
Prvo, Nesad koristi tudji video i prica neke nepovezane stvari, po pravilu on sme da ima 25 metkova i 1 pistolj, Miljan je imao i balaklavu nakon toga, ne vidim razlog smanjenja glasova?
Ranije pocinjene kazne: koliko ja to znam to su novcane kazne koje nisu prekrsajne ili stoje u dosijeu, te kazne se ne mogu obrisati nikako, pritom te kazne su mi napisali od jednom pre 2 meseca kada mi je Viktor Travar psovao majku i pucao u fam dvoristu pa su pravili mass fail, e tada su mi pisane kazne te jer sam pusten, pa ako ne mogu da me zatvore onda novcane....
Iz kog razloga se meni smanjuju glasovi? Kad ni jedno pravilo nisam prekrsio.
Ovo sto ti pises nema veze s vezom, ja ne znam da li si ti normalan, prvenstveno nisi imao razlog da me hapsis, a drugo, imas na tvom videu , konkretno 2.35min gde radis PG... Vezujes me a stojis ispred mene, tako da molim te, ne placi, dobices -30 glasova, budi srecan sto je samo to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom