Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na postupke administracije/ Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8408
Players nickname
Mile Majstrovic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
May 1, 2022
Time
20:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/93815/ https://gta5grand.com/forum/threads/93935/

Suljo Goodman

Player
Player
Pozdrav, imam pritužbu na nedavne izbore za guvernera Los Santosa. Bila su 3 kandidata (matke, miljan i grant). Miljan i Matke prekršili su pravilo da čelnik političke stranke ne smije imati kazneni dosje. "Kazna" za kršenje navedenog pravila je isključenje stranke s izbora. Problem nastaje kada sam vidio postove na forumu Approved - > Lider stranke mora imati čist dosije | 9464 Approved - Žalba na Matketa Soprano kandidat za gradonačelnika I ID 11156 Što pokazuje kako oba kandidata krše pravila, ali dobivaju različite kazne. Matketu je na konačnim izborima oduzeto 20 glasova, dok je Miljan potpuno diskvalificiran. Zašto administratori RS-a provode ove dvostruke standarde. Razgovarao sam s nekoliko admina i svi su izjavili da Abraham (glavni admin RS) nisu učili na svojim prijašnjim greškama i da su sve manje sposobni voditi server. Administratori su obrazložili nejednake kazne time da su izbori već započeli i da matke zato ne može biti diskvalificiran. Kako to ima smisla? Ako dokazi izađu na dan izbora, ne bi trebao biti problem odgoditi ih za sljedeći dan dok se ne razriješe pitanja i dileme. Ovo je samo kap u moru kada pogledamo ostale prpuste koje je napravila sadašnja administracija RS. RS server iz dana u dan postaje sve popularniji i to zahtijeva da administratori budu kompetentniji u rješavanju problema, a ne nekompetentni kao što vidimo na ovom primjeru. Tužna istina je da admini na RS serveru očito favoriziraju neke igrače više od drugih. Moje mišljenje je da se nijedan administrator ne bi trebao miješati u RP drugih igrača kako bi dao nepravednu prednost pojedincu ili skupini igrača. Smatram da bi administratori servera trebalo poduzeti adekvatne mjere i istražiti ovaj problem.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Odbijeno
Matke je dobio -20 glasova zato sto je zalba postavljena kada je glasanje krenulo
Miljan je dobio kick zato sto je prije samog glasanja dobio report

Vi ste birali novog guvernera nisam ja ili neko iz admin tima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom