Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Los Zetas Cartel | 𝗡𝗘𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗟𝗡𝗔 𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔𝗖𝗜𝗝𝗔

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko Garcia

Player
Player
Ime Porodice: Los Zetas Cartel
Leader Porodice: Marko Garcia
ID vlasnika Porodice: 17866
Broj kuće od Porodice: 1442
Discord Leadera Pordice: itsmarko#4911
Link forum profila: Marko Garcia

Logo Porodice: Logo

----Istorija porodice----
Prošlo je par godina od kako sam otišao od svoje kuce, majke i oca. Sa svojim prijateljom iz detinjstva, Brane Stuparom sam poceo raditi pošten posao kao dostavljač. Dok smo Brane i ja vozili rutu napali su nas neki ljudi jer su dobili dojavu da prevozimo skupu robu. Da bih spasio pošiljke, Braneta, a i pre avega sebe udario sam u njihovog novog bmwa m5 e60 i tako sam povredio jednog od pljackasa te je on postao invalid. Uspeli smo da pobegnemo jedva i obojica smo bili prestravljeni. Ti ljudi koji su pokusali da nas opljackaju su poceli da nam salju pretece poruke na kucnu adresu. Brane i ja smo bili cimeri i bili smo uplaseni za svoj zivot toliko da smo dva stambena objekta promenili, ali nikako da ih se otarasimo. Naravno policija nista nije uradila i ti ljudi nisu nadjeni od strane drzavnih organa. Jednog dana kada smo Brane i ja oblačili uniformu za posao šef nam je virnuo u torbe i video 1kg kokaina ya koji Brane i ja nismo znali te smo shvatili da smo namešteni. Momentalno smo dobili otkaz sa posla i odslužili smo kaznu od 30 meseci u zatvoru. Kada smo pusteni nismo mogli nigde da se zaposlimo zbog dosijea i tada smo odlucili da kad vec imamo dosije pocnemo da se bavimo nelegalnim poslovima i tako smo osnovali porodicu Los Zetas Cartel. Brze bolje smo prikupili tridesetak clanova. U pocetku smo se bavili sitnim kriminalom kao sto je krijumčarenje droge itd, ali smo vremenom poceli i sa tezim delima te smo poceli sa pljackama ljudi, kola itd..

----Ciljevi porodice----
- Imati što više biznisa
- Biti što uspješniji na ratovima porodica
- Pomagati jedni drugima
- Osvajati što više sfera uticaja.

----- Porodična pravila -----

- Nema vređanja i ponizavanja ostalih članova
- Ne sme se krasti sa balansa porodice
- Sloga izmedju članova
- Postovanje vecih rankova

----Rankovi----
- Falcon
- Hitman
- Solider
- Consigliere
- Underboss
- Don

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom