Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi_Tajfun
Suspect ID
17342,16274,22211,
Date of violation
May 7, 2022
Time of violation
11:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NxxLvrD9O4Q

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Kao sto se moze videti na POV-u pokusao sam sa jedne strane nije moglo sa druge strane moramo napustiti krug i jos sta moze da se vidi na POV je da na kraju klipa lik sa kalasom u ruci ID: 16247 dize svog lika. Ja sam imao nameru da pucam ali vidi se u POV da sam se nahilao i posle kad smo pushali metkovi su posle hilanja mi nestali pa nisam mogao da pucam.

Ray Gold

Player
Player

Evo ti nas moj POV a + gore se moze popeti kad ides odozdola stanes na prve 3 stepenice i skocis na zid i popnes se najnormalnije kako se tvoj covjek popeo na kraju tvog POV-a nemoras trcati po stepenicama gore.

Last edited:

Zivac Smoke

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Žalbu ostavljam kuratoru neformalnih organizacija

Ray Gold

Player
Player
+ iza gdje moji stoje najnormalnije se dođe sa stepenica gdje ste vi stajali i iza hotela sa zadnje strane se moze uci

Dzoni.Gold

Player
Player
Kao sto se moze videti na POV-u pokusao sam sa jedne strane nije moglo sa druge strane moramo napustiti krug i jos sta moze da se vidi na POV je da na kraju klipa lik sa kalasom u ruci ID: 16247 dize svog lika. Ja sam imao nameru da pucam ali vidi se u POV da sam se nahilao i posle kad smo pushali metkovi su posle hilanja mi nestali pa nisam mogao da pucam.
de ba mani se coravih posla idite kupite ruke jebote vise razmisli prvo sta ces pa tvrdi dali je tako zbog cega ljudi pizde boze al ajd

Status
Not open for further replies.
Top Bottom